Ana sayfa Sosyal Medya Üşümüyormuş gibi çek pampa! Demet Özdemir, buz gibi soğukta kısa şortu ile poz verdi!

Üşümüyormuş gibi çek pampa! Demet Özdemir, buz gibi soğukta kısa şortu ile poz verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinin ardından büyük bir üne kavuşan Demet Özdemir, sonrasında Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisi ile ekranlara gelmişti. Kendisini çoğunlukla romantik komedide izleyenler, bu kez dramda da Özdemir’i başarılı buldu.

16 yaşında dans etmeye başlayan Özdemir, en büyük tutkusunu hayata geçirerek bir süre bu alanda çalıştı. Sonrasında ise oyuncu olmak için eğitim alan Demet Özdemir, yaklaşık 10 yıldır dizi sektöründe farklı rollerle izleyici karşısına çıkıyor.

Ancak oyuncunun en çok dikkat çektiği projesi Can Yaman ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş oldu. Bu dizi sayesinde yurt dışında da tanınan oyuncu, özellikle İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edindi.

Demet Özdemir, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ardından yaz aylarında Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri isimli sinema filminde rol almıştı. Yine hayranlarının isteğini de geri çevirmeyerek bir romantik komedi filmiyle dönüşünü bekliyor şimdi izleyici.

Bir süredir müzisyen ve oyuncu Oğuzhan Koç ile beraberlik yaşayan Demet Özdemir’in yakın zamanda ayrılık haberleri de gündeme geldi. Özdemir, şu sıralar yüzü olduğu Pantene markası için çeşitli etkinliklere katılıyor ama daha çok evde vakit geçiriyor.

Bu durumu da sosyal medyadan yaptığı paylaşımlardan takipçileri de görmekte. Hayranlarını habersiz bırakmayan oyuncu, canı sıkıldıkça farklı pozlar vererek instagram sayfasından yayınlıyor.

Üşümüyormuş gibi çek pampa! Demet Özdemir, buz gibi soğukta kısa şortu ile poz verdi! 9

Geçtiğimiz günlerde evinin bahçesi olduğu anlaşılan bir bahçede şortuyla bir poz verdi oyuncu. İstanbul’un hayli soğuk olduğu düşünüldüğünde Özdemir’in bu pozu verirken her ne kadar hava güzelmiş gibi davransa da soğuktan titrediğini düşünmek pek de olasılık dışı olmayacaktır!

Üşümüyormuş gibi çek pampa! Demet Özdemir, buz gibi soğukta kısa şortu ile poz verdi! 10

Ancak Oyuncu, hayranlarına güzel bir poz vermek uğruna üşümeyi göze almış anlaşılan! Özdemir’in bir sonraki paylaşımı ise farklı makyaj ve saç stiliyle oldu. Fotoğrafına Aşk Taktikleri filmindeki partneri Şükrü Özyıldız beğeni yaparken, No:309 dizisinde birlikte rol aldığı Fatma Topbaş ile oyuncu Ayşe Tolga’nın da yorum yaptığı görülmekte…

Üşümüyormuş gibi çek pampa! Demet Özdemir, buz gibi soğukta kısa şortu ile poz verdi! 11

Evde canı sıkıldıkça farklı kıyafetler ve tarzlarla fotoğraflarını çeken oyuncu, hayranlarıyla da bunları paylaşıyor şu sıralar…

Üşümüyormuş gibi çek pampa! Demet Özdemir, buz gibi soğukta kısa şortu ile poz verdi! 12