Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman hayranları bu gelişmeye çok sevinecek! Yeni dizisi için Türkiye’ye dönüyor!

Can Yaman hayranları bu gelişmeye çok sevinecek! Yeni dizisi için Türkiye’ye dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman, Dolunay dizisinin ardından ara verdiği ekrana öyle bir dönüş yaptı ki dünyaca tanınan bir isim olmayı başardı! Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinde oynayacağı Can Divit rolü için 5 ay boyunca spor salonlarında ciddi bir çalışma yaptı. Görünüşünü tamamen değiştiren ve bir anda kaslı uzun saçlı, imajı bambaşka biri olarak Erkenci Kuş dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

O dönem o kadar çok konuşuldu ki diziyle birlikte zaten tanındığı İtalya’da çok daha büyük bir hayran kitlesi edinirken, dünyada da hatırı sayılır bir kitleye sahip oldu. Demet Özdemir ile birlikte oynadığı Erkenci Kuş dizisi için imajını değiştirmesi, İtalya’da bir dizi proje için de kapıların açılmasını sağladı oyuncuya.

Can Yaman hayranları bu gelişmeye çok sevinecek! Yeni dizisi için Türkiye'ye dönüyor! 8

Erkenci Kuş dizisinden sonra Dolunay’da partneri olan Özge Gürel ile Bay Yanlış dizisi için kamera karşısına geçti oyuncu. Yaz dizisi olarak başlayan dizi sezonda da bir süre devam etti ama 14. bölümde final yaptı.

Bu süreçte İtalya’da Erkenci Kuş dizisi yayınlanmaya başlamış ve Can Yaman da bazı markalardan gelen teklifler üzerine ülkeye hareket etmişti. Gidiş o gidiş, Can Yaman o günden beri İtalya’da. Önce Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında rol aldı.

Ardından farklı firmalarla anlaşmalar yaptı, reklam yüzü olarak yer aldı. Sonrasında ise Sandokan isimli bir dizi için aylarca süren hazırlıklara başladı ve dizi de nihayet çekilmeye başladı.

Can Yaman hayranları bu gelişmeye çok sevinecek! Yeni dizisi için Türkiye'ye dönüyor! 9

Bu arada Can Yaman’ın Türkiye’deki hayranları ise heyecanlı ve özlem dolu bir bekleyiş ile oyuncunun ne zaman yerli dizilere döneceğini öğrenmeye çalışıyor. Şimdilik bir netlik olmasa da en azından Can Yaman’ın son yaptığı anlaşma sonrasında bu durumun fazla uzun sürmeyeceği anlaşılıyor.

Yaman’ın bir süre önce Disney Plus’ın Türkiye çıkarmasında anlaşma sağladı isimler arasında olduğu öğrenilmişti. Uluslararası dijital yayın platformu olan Disney Plus, Türkiye’de pek çok ünlü ve yurt dışında da tanınan isimlerle anlaşmalara başladı.

Can Yaman’ın da bu anlaşma neticesinde yakın zamanda Türkiye’ye gelerek dizi projesine başlamasının gündemde olduğu konuşuluyor! Disney Plus için hazırlanan dizinin Türkiye’de çekilmesi planlanıyor.

Kulis bilgilerine göre Can Yaman’ı Şubat ayında Türkiye’ye gelerek yeni dizisi için uzun süre burada kalması gündemde. Ay Yapım imzalı Can Yaman’ın rol alacağı dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yapacağı ve senaryosunu da Kerem Deren’in yazacağı ifade ediliyor.