Ana sayfa Dizi Haberleri Arak dizisinin Rüzgar’ı Demircan Kaçel’in ismini çok duyacaksınız!

Arak dizisinin Rüzgar’ı Demircan Kaçel’in ismini çok duyacaksınız!

tarafından ker_def

Show TV’nin izleyici ile en uzun gece 21 Aralık’ta buluşacak, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi “Arak”ın başarılı ve genç oyuncularından Demircan Kaçel projenin kendisi için en cazip yönlerini anlattı. Dizide önemli bir karakteri canlandıracak olan genç oyuncu, Arak ile birlikte izleyicilerin büyük dikkatini çekecek.

Demircan Kaçel, oynadığı Rüzgar karakterini şöyle anlattı; “Rüzgar depresif bir adam. Küçükken yaşadığı o karanlık gecenin ardından, renkleri sadece kendi yarattığı dünyasında yani çizgi roman çizmekte buluyor. Fakat o dünyasının da pek aydınlık olduğunu söyleyemem. Ölümle olan ilişkisi, kaygıları, hayata karşı olan kopukluğu ve kaybolmuş hali onu yalnız bir adam yapıyor.”

Zorlu bir rolü üstlenen ve psikolojik gerilimli bir karakterde yeteneklerini sergileyecek olan Demircan Kaçel, Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinde Yusuf karakteri ile yer aldı. Ayrıca Üç Kız Kardeş isimli dizide Mesut karakterini de canlandıran oyuncu, 2019 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Tek Yürek dizisi ile başladığı dizi yolculuğunda Yalancılar ve Mumları isimli projede de deneyim kazanan Demircan Kaçel, hem Üç Kız Kardeş hem de Kuş Uçuşu dizi projelerinde bir hayli tecrübe biriktirdi.

Arak dizisinin Rüzgar'ı Demircan Kaçel'in ismini çok duyacaksınız! 7

Projenin öne çıkan noktaları ile ilgili bilgiler veren Demircan Kaçel, “Arak, hırsızlığı sadece eşyaların çalınması üstünden değil, sadece bir anın kaç insanın hayatını çalabileceğini de bize gösteren bir hikayeye sahip. Ayrıca Arak’ın belli bir noktada karanlık bir dünyaya sahip olması ve Rüzgar’ın çizgi roman çizerliği yapması beni cezbetti. Benim de bir diğer mesleğim çizgi roman çizerliği. Ne kadar karanlıksa bir o kadar da renkli bir yapısı var” şeklinde konuştu.

İlker Kaleli ve Öykü Karayel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin set ortamının çok iyi olduğundan bahseden genç oyuncu, setteki uyuma ve enerjinin yüksek olmasına dikkat çekti.

Hazırlık süreci ve izleyicileri Arak’ta nelerin beklediği ile ilgili bilgiler veren Demircan Kaçel, şunları anlattı:“Ufak bir imaj değişikliğiyle başladım. Elimden geldiğince her oynadığım karakterin minimal de olsa farklı bir görünüme sahip olmasına dikkat ediyorum. Güzel bir ritimle başladık. İlk set günümde de sanki bir süredir çalışıyormuşuz gibi hissediyordum. Arak’ta izleyiciyi gerçekten sürükleyici bir iş bekliyor. Karakterleriyle ve dünyasıyla yüksek bir ritme sahip. Hayatın içinde olduğu gibi madalyonun iki yüzünü de bizlere sunacak diyebilirim.”

Arak farklı hikayesi, sürükleyici anlatımı ve başarılı kadrosu ile Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.