Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz hayranı olduğu ünlülerle Cannes’ta karşılaştı ama beklenen hamleyi yapmadı!

Pınar Deniz hayranı olduğu ünlülerle Cannes’ta karşılaştı ama beklenen hamleyi yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz, Cannes Film Festivali’ne katılan ünlüler arasındaydı… Oyuncunun Cannes’tan pozları da büyük ilgi çekmişti. Pınar Deniz, İstanbul’a dönüşünde oldukça heyecanlıydı.

İlk kez Cannes’a giden Pınar Deniz, “Benim için çok heyecanlıydı. İlk defa deneyimim oldu. Herhalde heyecanlanmam diye düşündüm. Biraz kalabalıktı, flaşlar üstümde olunca tabii güzel bir deneyimdi” açıklamasında bulundu.

Son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından olan Pınar Deniz, Yargı dizisindeki başarılı performansıyla da sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi. Pınar Deniz’in Cannes’ta neler yaptığı da hayranları tarafından dikkatle takip edildi.

Oyuncu çok sevdiği oyuncularla aynı ortamda bulunmanın da kendisi için çok iyi bir deneyim fırsatı olduğunu anlattı. Pınar Deniz, çok sevdiği isimlerle aynı ortamda olmasına rağmen, “Rahatsız etmek istemedim” diyerek herhangi bir diyalog içinde olmadığını belirtti.

Ünlü isimlerle aynı otelde kaldıklarını ve bunun bile güzel olduğunu anlatan oyuncuya, kıyafetinin çok konuşulduğu hatırlatıldı.

Pınar Deniz, “Biraz duru ve sade olmak istedik. Bir de mücevher olduğu için, beraber gittiğim için daha sade tuttum. Mücevherlerin öne çıktığı bir kıyafetti o” diye konuştu.

Netflix dizisi Aşk 101 ile dünyanın birçok ülkesinde hayranlarına ulaşan Pınar Deniz, Türkiye’ye yönelik olumlu bakışı da şu sözlerle anlattı:

“Türkleri çok seviyorlar. Türk dizilerinin önemi yadsınamaz. Oradaki Türkler çok iyi karşıladılar. Dünyanın birçok yerinden insan geldiği için de birçok insanın ilgisi vardı.”

Türkiye’nin böyle önemli festivallerde temsil edilmesinin önemine işaret eden oyuncu, Kurak Günler filminin yönetmeni Emin Alper ve arkadaşlarının da ne kadar önemli bir iş yaptıklarını anlattı.

Pınar Deniz, Cannes’ta bulunmanın kendisini çok gururlandırdığını da anlattı. Cannes’da yarışacak bir filmle yeniden buraya gitmek istediğini anlatan oyuncu, bu süreçte kısa bir süre farklı bir ortamda tatil yapma fırsatı da elde etmiş oldu.