Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli, yeni dizisinde Harry Potter’ın oyuncusuyla başrolde!

Aras Bulut İynemli, yeni dizisinde Harry Potter’ın oyuncusuyla başrolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İçerde dizisindeki başarılı performansından sonra Çukur dizisiyle fenomen bir karakter olan Yamaç’a hayat veren Aras Bulut İynemli, dizinin finalinden sonra yeni sezonda ekranda yoktu. Oyuncu, hayranlarını çok özletirken yepyeni bir dizi anlaşması ile gündeme gelmeye başladı. Genç kuşağın başarılı isimlerinden olan Aras Bulut İynemli, Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus ile anlaşma imzalayan ilk isimlerdendi.

Dijital platform Disney Plus’un 14 Haziran’da yayına başlayacağı bir süre önce belli olmuştu. Platformla ilgili olarak ilk haberlerde Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı ve Disney Plus’un Türk izleyicileri bir jest olarak hazırlayacağı Atatürk dizisi ön plana çıkmıştı.

Proje ile ilgili çok fazla detay bilinmiyordu. Ancak Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü oynayacağı haberi hayranlarını da heyecanlandıran bir gelişmeydi. İynemli ile birlikte dizide kimlerin olacağı ise ayrı bir merak konusu.

Özellikle dizinin başrolünü hangi kadın oyuncu ile paylaşacağı ayrıca merak ediliyordu. Bir süre önce Atatürk dizisinde bazı yabancı oyuncuların da yer alacağı gündeme gelmişti. Hafta içinde ise herkesi heyecanlandıran bir Hollywood starının ismi ön plana çıktı.

Aras Bulut İynemli, yeni dizisinde Harry Potter'ın oyuncusuyla başrolde! 20

Aras Bulut İynemli ile Disney Plus’ın bu iddialı yapımında başrol oynayacak ismin Emma Watson olduğu gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Emma Watson, Aras Bulut İynemli ile partner olacak Atatürk dizisinde.

Dünyaca ünlü genç oyuncu, Harry Potter serisinde Hermione Jean Granger karakterine hayat vermişti. 1990 doğumlu başarılı oyuncu, bu dizi ile tanınmıştı. İngiliz asıllı Emma Watson’ın Atatürk dizisinde kimi oynayacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu!

Aras Bulut İynemli, yeni dizisinde Harry Potter'ın oyuncusuyla başrolde! 21

Dizinin ilk sezonunun 6 bölüm olarak planlandığı da konuşulmakta. Atatürk dizisinin müziklerini Oscarlı müzisyen Hans Zimmer hazırlayacak. Zimmer, aralarında Interstellar, Dune: Çöl Gezegeni, Başlangıç, Sherlock Holmes, Karayip Korsanları gibi dünyaca ünlü projelerin müziklerine de imza atmış bir isim…