Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in İtalya’ya neden gittiği anlaşıldı! Tatil değil, başka planlar var!

Hande Erçel’in İtalya’ya neden gittiği anlaşıldı! Tatil değil, başka planlar var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en popüler genç kadın oyuncularından olan Hande Erçel’in ünü Türkiye sınırlarını aşarak dünyanın pek çok ülkesine ulaştı. Özellikle son rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi ile adeta sosyal medyayı birbirine katan Hande Erçel’in her yaptığı artık olay oluyor!

Kerem Bürsin ile başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisinin 85 ülkede yayınlanmasından sonra şöhreti giderek büyüyen Hande Erçel, son olarak İtalya seyahatinde ortaya çıktı. Instagram’da 28 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile Hollywood ünlülerini bile geçen oyuncu, gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanıyor.

Hande Erçel'in İtalya'ya neden gittiği anlaşıldı! Tatil değil, başka planlar var! 10

Hande Erçel, kısa bir süre önce ablası sosyal medya fenomeni Gamze Erçel ile İtalya’daki pozlarıyla gündeme geldi. Hayranlarının büyük merakla takip ettiği Erçel’in pozlarına milyonlarca beğeni geldi. Oyuncu, yine sosyal medyayı sallamayı başardı.

Erçel’in bu seyahatinin tatil amaçlı olduğu sanılıyordu ancak kulislere düşen iddialara göre durum bambaşkaydı! Artık ünü ülke sınırlarını aşan Hande Erçel ile anlaşma yapmak için pek çok marka peşinden koşuyor. Farklı teklifler alan oyuncu, yurt dışından da markalarla görüşüyor.

Hande Erçel'in İtalya'ya neden gittiği anlaşıldı! Tatil değil, başka planlar var! 11

İddialara bakılırsa Hande Erçel’in İtalya’ya gitmesi de bazı iş görüşmeleri yapmak içinmiş. Oyuncu, gittiği ülkede yaptığı görüşmeleri şimdilik açıklamasa da önümüzdeki günlerde yeni reklam anlaşmalarının gelmesi muhtemel!

Oyuncunun dünya çapında öylesine bir sosyal medya desteği ve ünü var ki markalar da bu fırsatı kaçırmıyor! İtalya’da henüz yeni final yapan Sen Çal Kapımı dizisinden sonra oyuncu daha da çok tanındı. Bu nedenle ülkedeki markaların da Hande Erçel ile görüşmek ve teklif götürmek için can attıkları bir sır değil.

Erçel’in kimlerle görüştüğü, bir anlaşma yapıp yapmadığı merak konusu. Şimdilik bir bilgi yok ama yakın zamanda Hande Erçel’i İtalya’nın büyük markalarıyla işbirliği içinde görmek olası…

Hande Erçel'in İtalya'ya neden gittiği anlaşıldı! Tatil değil, başka planlar var! 12

Bu arada Kerem Bürsin ayrılığının ardından Kaan Yıldırım ile ismi anılan Hande Erçel’in, dedikodulardan uzaklaşmak için İtalya’ya gittiği de konuşulmuştu. Modanın kalbinin attığı şehir Milano’ya giden Erçel kardeşlerin şehir turu da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Hande Erçel'in İtalya'ya neden gittiği anlaşıldı! Tatil değil, başka planlar var! 13

İki kardeş, şehirdeki tarihi ve kültürel yerleri gezerken Gamze Erçel’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar çok konuşuldu. Sokakta büyük sevgi gösterileriyle karşılaşan Hande Erçel’in hayranlarına sarıldığı pozlar da dikkat çekmişti.