Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkek Severse dizisi için final gerçeği resmen duyuruldu!

Erkek Severse dizisi için final gerçeği resmen duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının beğenerek izledikleri Erkek Severse projesi final yapıyor… Bein Connect platformunda yayınlanan ve her perşembe akşamı iki bölümü peş peşe ekrana getirilen dizinin çekimlerinin bittiği geçtiğimiz günlerde oyuncuların sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıkmıştı.

Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı romantik komedi türündeki Erkek Severse, geniş bir izleyici grubunu etkiledi.. Bein Connect’in en çok izlenen içeriklerinden birisi haline gelen diziye, yurt dışındaki dizi hayranları da büyük destek verdi. Sosyal medyada yabancı hayranların dizi için yaptıkları övgü dolu yorumlar da hikayenin ne kadar çok etkili olduğunu ortaya koymuştu.

Alperen Duymaz; Büşra Develi ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Yağız Can Konyalı ile Görkem Sevindik de yer aldı. Çekimlerin tamamlanmasının ardından dizinin hayranları son bölümleri merakla beklemeye başladı.

Erkek Severse dizisi için final gerçeği resmen duyuruldu! 7

Bein Connect platformundan yapılan duyuruda 14 Nisan Perşembe akşamı dizinin son iki bölümünün yayınlanacağı bilgisi verildi. Şimdiye kadar 24 bölümü izleyicilerle buluşan Erkek Severse dizisi, 26. bölümü ile birlikte bu hafta son kez ekranda yerini alacak ve izleyicilerine de veda edecek.

Erkek Severse çok başarılı olan ve ses getiren bir proje olarak şimdiden akıllara yazıldı. Dizinin yurt dışı satışlarının da nasıl gerçekleşeceği merakla bekleniyor.