Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki Atatürk dizisine sürpriz bir isim daha katılıyor!

Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki Atatürk dizisine sürpriz bir isim daha katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yakında Türkiye’de yayına başlayacak Disney Plus’ın sürpriz projelerinden biri Atatürk dizisi oldu. Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşmeye başladı.

03 Medya’nın yapımcılığında çekilecek, ülkemizde yıllardır hayalinin kurulduğu, Atatürk’ün hayatını konu alınacağı dizide Aras Bulut İynemli’nin ilk rol arkadaşının dünyaca ünlü yıldız Emma Watson olacağı duyurulmuştu.

Ardından dev projede Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım karakterini Songül Öden’in, babası Ali Rıza Efendi’yi ise Mehmet Günsür’ün canlandıracağı öğrenildi. Merakla beklenen dizide soyadını bizzat Atatürk’ün verdiği Türkiye Eski Büyük Millet Meclisi Başkanı Ali Fethi Okyar’ı kimin canlandıracağı belli oldu.

Aras Bulut İynemli’nin başrolündeki Atatürk dizisine sürpriz bir isim daha katılıyor! 7

Dizide Ali Fethi Okyar’ı genç kuşağın başarılı yıldızlarından Bertan Asllani canlandıracak. Asllani bu sezon “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinde Yalın rolüne hayat veriyor. Oyuncunun eşi Güneş Cevher’i canlandıran Tülin Ece ile olan dizideki uyumu ve performansıyla beğeni topluyor.

Üsküp doğumlu popüler oyuncu Bertan Asllani, oyunculuk kariyerine ilk kez Show TV’de yayınlanan gençlik dizisi “Pis Yedili” ile başladı. Sergilediği oyunculukla beğenilen isim daha sonra Göç Zamanı, Öğrenci Evi, Akrep gibi dizilerde yer aldı.