Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının tatlı isyanı; Bir yaptığın da kötü olsun!..

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının tatlı isyanı; Bir yaptığın da kötü olsun!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Lofficiel Dergisi’nin Mayıs ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Oyuncu dergi için verdiği pozlarla yine hayranlarını mest etti. Son zamanlarda Netflix’te yayınlanmaya başlayan Yakamoz S-245 adlı diziyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu dergiye verdiği pozlar ve yaptığı açıklamalarla çok konuşulacak.

Lofficiel Dergisi’nin Mayıs sayısında ünlü oyuncu hakkında şu ifadeler kullanıldı; “İlk el sıkıştığımız anda bile sahici. Olduğu gibi. Çabası, numarası yok. Nereye giderse gitsin kendi gezegenini yaratabilen bir adam Kıvanç Tatlıtuğ. Şehrin gürültüsünden, kirinden, grisinden uzaklarda yeşilliklerle çevrilmiş bir ormanın içinde kurduğu dünyasına misafir oluyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının tatlı isyanı; Bir yaptığın da kötü olsun!.. 9

Bahçesini çiftliğe dönüştürmüş, mutfağını neredeyse bir şefin restoran mutfağına… Hayalleri ve umutları ise suyun altında.”

Oyuncu röportajda yeni dizisi Yakamoz S-245’den de bahsetti.Dizide iki yönetmenle çalıştığından söz eden Kıvanç Tatlıtuğ, “Tolga Karaçelik ve Umut Aral. Yakamoz S-245’in iki yönetmeni var.

İlk üç bölümünü Karaçelik, diğerlerini Aral çekti. İki ayrı yönetmenle çalışmak, iki ayrı yönetmenin gözüne ve vizyonuna ortak olmak apayrı bir tecrübe. Başlarda biraz zorlanacağımı tahmin etmiştim. Öyle olmadı. İş zaten belli bir yere kadar oturmuştu” ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının tatlı isyanı; Bir yaptığın da kötü olsun!.. 10

Ünlü oyuncu dergi kapağını instagram hesabında da yayınladı. Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları fotoğrafa kısa sürede yüzlerce yorum yaptı. Takipçileri paylaşıma; ‘Her şey mi yakışır, bir şeyi de kötü yap!’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının tatlı isyanı; Bir yaptığın da kötü olsun!.. 11