Ana sayfa Dizi Haberleri Bu Şehir Arkandan Gelecek bir ülkede o kadar başarılı oldu ki yeniden yayınlanacak!

Bu Şehir Arkandan Gelecek bir ülkede o kadar başarılı oldu ki yeniden yayınlanacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yayınlandığı dönem çok beğenilerek izlenen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi Türkiye’den daha çok yurt dışında ilgi gördü. Başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu ve Kerem Bürsin’in yer aldığı dizi bir Avrupa ülkesinde o kadar çok sevildi ki yeniden ekrana gelecek.

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in kariyerinde önemli bir dizi olan Bu Şehir Arkandan Gelecek’in ömrü kısa sürmüştü. Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizi kısa süren ömrüne rağmen hafızalardan silinmeyen bir yapım oldu. Dizi, Türkiye’den daha çok yurt dışında ilgi görüyor.

Büyük ilgi çeken dizi Polonya’da daha önce izleyiciyle buluşmuştu. Ancak Polonyalı izleyiciler diziyi o kadar çok sevdi ki yayıncı kanal bir kez daha ekrana getirmeyi kararlaştırdı. Bu Şehir Arkandan Gelecek ikinci kez Polonyalı izleyiciyle buluşacak.

Bu Şehir Arkandan Gelecek bir ülkede o kadar başarılı oldu ki yeniden yayınlanacak! 62

Ay Yapım tarafından çekilen ve ATV’de yayınlanan dizinin senaryosu ülkemizin en başarılı senaristlerinden Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’na aitti. Ocak 2017 yılında yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi sadece 20 bölüm yayınlandı. Etkileyici hikayesi ve Kerem Bürsin ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun başarılı performansı hafızalardan silinmedi.

Bugüne kadar Güney Amerika’dan Avrupa’ya birçok ülkede yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin hikayesi şöyleydi:

Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali’yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, 24 yılı geride bırakırlar, Rauf, Ali’ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını ona adar. Ali yıllardır özellikle İstanbul’a uğrayan gemilerde çalışmak İstememiştir. Yaşadığı büyük travmadan sonra, şehre küstür, yıllar sonra “Rauf anne”si İstanbul özlemiyle yanıp tutuştuğu için onunla gelmeyi kabul eder, ama tek bir şartı vardır, limana inmeyecektir.

Halbuki Rauf İstanbul’a özellikle Ali için gelmiştir bu şehre. Kendi hastalığının ilerlediğinin farkındadır. Ölmeden Ali’nin geçmişindeki sırları açığa çıkarmaya, Ali’yi emin ellere emanet etmeye kararlıdır. Bu sebeple eski boks şampiyonu Şahin Vargı’yı bulur. Limana ayak bastıklarında olaylar hiç de Rauf’un düşündüğü gibi gelişmez. Ali, gemiden iner inmez, kim olduğunu bilmediği bir kızın hikayesinin kahramanı olur.