Ana sayfa Sinema Aras Bulut İynemli’nin oynadığı 7. Koğuştaki Mucize Oscar’a gidiyor!

Aras Bulut İynemli’nin oynadığı 7. Koğuştaki Mucize Oscar’a gidiyor!

tarafından zk zk

Aras Bulut İynemli’nin müthiş performansıyla dikkatleri çeken 7. Koğuştaki Mucize filmi ile ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksungur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta’nın yer aldığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi, Oscar aday adayımız oldu!

Geçtiğimiz günlerde televizyon ekranlarında da yayınlanan ve büyük ilgi gören filmin Oscar ile ilgili açıklaması Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan geldi. Dramatik bir hikayenin anlatıldığı filmde, Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Memo karakteri çok konuşulmuştu.

Aras Bulut İynemli'nin oynadığı 7. Koğuştaki Mucize Oscar'a gidiyor! 8

Filmin Netflix’te yayınlanmasıyla birlikte pek çok ülkede de izlendiği ve beğeni kazandığı biliniyor. Özellikle Fransız Netflix izleyicileri, 7. Koğuştaki Mucize’ye o kadar çok ilgi gösterdi ki, ülkede en çok izlenen 5. Netflix içeriği oldu.

Filmin hikayesi şöyle: 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür.

Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo’nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova’nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

Aras Bulut İynemli'nin oynadığı 7. Koğuştaki Mucize Oscar'a gidiyor! 9