Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor mu? İddialar ortalığı karıştırdı!

Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor mu? İddialar ortalığı karıştırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın sevilen dönem dizilerinden birisi Alparslan Büyük Selçuklu. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in başrolünde yer aldıkları dizi, her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitliyor. Pazartesi akşamları yayınlanan TRT1’in sevilen dizisinden Fahriye Evcen’in ayrılacağı şeklindeki kimi söylentiler ise diziyi izleyenleri üzmekte…

Yayınlandığı ilk günden beri heyecanla takip edilen dönem dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hem de dönemi yansıtan görselliğiyle izleyicinin merakla takip ettiği bir yapım. Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in ekran uyumu açısından da izleyicinin beğenisini kazanmakta.

Aksiyon dolu sahneleriyle çok sevilen dizi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürmekte. Dizinin iyi giden reytinglerine karşılık, başrol oyuncularından birisinin ayrılma söylentisi, kafaları karıştıran bir gündem oluşturdu.

Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor mu? İddialar ortalığı karıştırdı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan yaptığı bu iddiaya göre, 27. bölümde sezon finali yapacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u oynayan Fahriye Evcen, diziden ayrılacak.

Bir sonraki sezonda projede yer almayacağı şeklinde kulis haberleri konuşulmakta. Akli Film imzalı diziden oyuncunun rolünün bitmesi nedeniyle ayrılacağı konuşulmakta. Fahriye Evcen’in, yapımcı ile bir sezonluk anlaşma yaptığı şeklinde bazı duyumlara da yer veriliyor iddialarda.

Oğlu Karan’ı dünyaya getirdikten sonra uzun bir süre setlerden uzak kalmıştı Fahriye Evcen. Kendisini özleyen hayranları için Barış Arduç ile bir araya geldiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi büyük sürpriz olmuştu. Bir sonraki sezon dizide yer alıp almayacağı bu söylentiler sonrası kafaları karıştıran bir soru işaretine neden oldu.

Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor mu? İddialar ortalığı karıştırdı! 9

Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan dizinin ilk sezonunda Büyük Selçuklu Devleti’nin Sultan Melikşah dönemi anlatılmıştı. Tarihte geriye gidilerek ilk kez denenen bir anlatımla bu kez Melikşah’ın babası Sultan Alparslan’ı anlatan dönem ile devam ediliyor diziye.

Bu arada Alparslan’ı oynayan Barış Arduç’un da dizinin sezon finalinden sonra, Netflix’te ilk sezonu yayınlanan Kulüp dizisinin 2.sezonu için kamera karşısına geçeceği konuşuluyor.

Fahriye Evcen ile ilgili gelişmeler merak konusu. Bakalım oyuncu ile ilgili çıkan iddialar sadece bir söylentiden mi ibaret? İzleyip göreceğiz…