Ana sayfa Sosyal Medya Araz karakteri sonrası Mustafa Açılan sokakta çok ilginç tepkiler alıyor!

Araz karakteri sonrası Mustafa Açılan sokakta çok ilginç tepkiler alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi, yaz döneminden bu yana çok beğeniyle takip ediliyor. Mustafa Açılan da bu dizinin en önemli karakterlerinden birisini canlandırıyor.

Araz karakteri ile ekranda izlemekte olduğumuz oyuncu, henüz piyasada yeni bir isim olmasına rağmen, çok iyi bir izlenim bıraktı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de oyuncunun yeteneklerini sergilemesi bakımından etkili bir proje oldu.

Sette her şeyin yolunda olduğunu ve çekimlerin keyifli geçtiğini anlatan Mustafa Açılan, “Araz’ı oynamaktan çok keyif alıyorum. Benim için 2022 yılının en güzel şeyi olabilir” diye konuştu.

Dizinin hayranları da Araz karakterini çok seviyor sosyal medyada da çok konuşulan dizi karakterlerinden birisi olması nedeniyle Mustafa Açılan, 2022 yılının ikinci yarısında önemli bir farkındalık yarattı.

Araz karakteri sonrası Mustafa Açılan sokakta çok ilginç tepkiler alıyor! 7

Oyuncu, böyle etkili bir projede yer aldığı için sonrasında ne yapacağı konusunu düşünmediğini, işine odaklandığını anlattı.

Açılan, “Bu iş bittikten sonra, boşa düştüğüm zaman gelecek olan etki, beni aslında bu süreçte nasıl bir başarı sağlamamı görmemi sağlayacak” diye konuştu.

Sokakta vatandaşlardan aldığı tepkilerden çok memnun olduğunu anlatan genç oyuncu, kendisini görenlerin hemen gülümsediğini ve aileden birisini görmüş gibi tepkiler aldığını anlattı.

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2016 yılından bu yana setlerde farklı karakterler ile yer aldı. Bur Zamanlar Çukurova dizisindeki Veli karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, ayrıca Maria ile Mustafa ve Teşkilat dizilerinde de başarılı performanslar ortaya koymuştu.

Mustafa Açılan, oyunculuk yolculuğunun çok keyifli bir şekilde devam ettiğini sözlerine ekledi.