Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros Hayreddin dizisi usta oyuncu Arif Pişkin’i bile fena hırpaladı!

Barbaros Hayreddin dizisi usta oyuncu Arif Pişkin’i bile fena hırpaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli dizinin başrol oyuncularından birisi de Arif Pişkin oldu. Usta oyuncu dizinin hikayesinde Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli hükümdarlarından birisi olarak kabul edilen Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandırıyor.

Katıldığı etkinlikte dizi hakkında konuşan Arif Pişkin, geçen sezon yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi projesinin devamı olmasına rağmen, Barbaros Hayreddin’in başka bir proje olarak düşünülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Oyuncu, “Hikaye tarihsel olarak aynı ama bambaşka bir öyküsü var. Kanuni Sultan Süleyman’ı oynamaya çalışıyorum. En zorlandığım rollerden bir tanesi oldu. Bu kadar ihtişamlı, büyük bir karakteri canlandırmakta zorlanmadım dersem yalan olur” şeklinde konuştu.

Barbaros Hayreddin dizisi usta oyuncu Arif Pişkin'i bile fena hırpaladı! 7

Güçlü ses tonu ve duruşuyla Barbaros Hayreddin dizisinde en dikkat çeken isimlerin başında gelen Arif Pişkin, rol için yoğun bir çaba harcıyor. Dizinin reytingleri beklentilerin çok altında gerçekleşmesine rağmen, hikayeyi geçen sezondan bu yana takip etmek isteyen geniş bir izleyici kitlesi de bulunuyor.

Arif Pişkin, sette her şeyin yoluna oturduğunu anlattı ve karakter konusunda ne yapması gerektiğinin de artık daha netleştiğini belirtti.

Oyuncu, “Hem tarih bize çok uzak hem de insan inanılmaz birisi. Ama şimdi her şey yolunda ve güzel gidiyor” dedi.

Birçok oyuncunun hayatına setlerde dokunan bir isim olan Arif Pişkin, aynı zamanda konservatuvar ile birlikte birçok gencin yetişmesinde de önemli görevler üstlendi.

Yıllardır gençleri eğitmek için çaba harcayan oyuncu, uzun bir jenerasyonu görme ve değişimine şahitlik etme fırsatı da buldu.

Oyuncu, “Benim zamanımda internet yoktu. Şimdi herkesin cebinde kütüphane var. Öyle bakmak gerekiyor. Biz bilgiye ulaşmak için kütüphaneleri dolaşırdık. Şimdi cep telefonları ile bilgiye ulaşıyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Usta oyuncu, yeni gençlerin bilgiye çok kolay ulaştıklarını ama bunun da onları biraz tembelleştirdiğini sözlerine ekledi.