Ana sayfa Sosyal Medya Arda Türkmen’den Burcu Biricik’e kahkaha attıran gönderme: Camdaki Kız olmadan önce…

Arda Türkmen’den Burcu Biricik’e kahkaha attıran gönderme: Camdaki Kız olmadan önce…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında uzun yıllardır Arda Türkmen İle Omuz Omuza programında pek çok ünlü isim marifetlerini sergiledi! Arda’nın Mutfağı programı ile de yine yıllardır ekranda olan Arda Türkmen, Pazar günleri ünlü isimleri de programında ağırlayarak onları biraz zorlu ama eğlenceli bir sınavdan geçiriyor!

Arda Türkmen İle Omuz Omuza programına katılan ünlü isimler, Türkmen’in hızlı konuşmalarını akıllarında tutmaya çalışarak önlerindeki malzemelerle belirlenen yemekleri yapmaya çalışıyorlar.

Ortaya kimi zaman hayli eğlenceli ve kahkaha attıran haller çıkıyor. Ünlü oyuncuların, şarkıcıların, sporcuların, tanınmış pek çok kişinin konuk olduğu programda ortaya çıkan bu durumlar da eğlenceli bir program oluşturuyor ekranda.

Şimdilerde Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde oynayan Burcu Biricik de 2018 yılının Nisan ayında yani tam 3 yıl önce programa konuk olmuştu.

Arda Türkmen, instagram sayfasından Biricik’in programdaki bir fotoğrafını yayınlayarak, kahkaha attıran bir paylaşım yaptı.

Oyuncu, biraz telaştı bir şekilde yapmaya çalıştığı tatlı sırasında çoğu zaman da yanlışlıklar yapmış, doğal halleriyle de izleyenleri çok güldürmüştü.

Arda Türkmen, programına konuk olan Burcu Biricik’e aşağıdaki paylaşım ile Camdaki Kız dizisine gönderme yaparak o günleri hatırlattı ve “Camdaki Kız olmadan önce çikolatadan balon yapıyordu” notunu düştü…

Arda Türkmen'den Burcu Biricik'e kahkaha attıran gönderme: Camdaki Kız olmadan önce... 7