Ana sayfa Sosyal Medya Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya’nın oğlu Fiko’nun ve Yasak Elma’nın Halit Can’ı Kuzey’in son halini görmelisiniz!

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya’nın oğlu Fiko’nun ve Yasak Elma’nın Halit Can’ı Kuzey’in son halini görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Birisi ünlü anne babanın şimdiden ünlenen oğulları, diğeri de çok izlenen diziye daha 40 günlükken gelen ve şimdiden ünlü olan minik oyuncu. Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğulları Fikret Ali, nam-ı diğer Fiko, 2019 yılının Kasım ayında dünyaya geldi. 17 aylık olan Fiko’nun tatlılığı malum.

Kuzey Gezer ise daha 40 günlük bebekken Eda Ece’nin kucağına geldi. Yasak Elma dizisinde Talat Bulut’un oynadığı Halit ile Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız’ın oğulları Halit Can olarak sete geldi minik Kuzey.

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 13

O gün bugündür de sette. Herkesin gözü önünde büyüdü adeta. Neredeyse doğuştan oyuncu. Sete ve Eda ablasına o kadar alışmış ki doğal ortamı olarak görüyor seti artık ve aynı zamanda da tüm set ekibi ve oyuncular tarafından çok seviliyor. Adeta setin maskotu.

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 14

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 15

Özellikle Eda Ece, ona bayılıyor. Neredeyse manevi annesi gibi Kuzey’i sarıp sarmalıyor Eda Ece. Sürekli sette birlikte fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Kuzey şimdi 19 aylık.

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 16

Yasak Elma’nın setinde elinde oyuncak arabası ile oyunlar oynayan Kuzey’in son halini de yine Eda Ece’nin objektifinden aşağıda görebilirsiniz. Diziyi izleyenler, Kuzey’in büyümesine de şahit oluyorlar. Eda Ece de sosyal medyada ayrıca paylaşarak görenlere görmeyenlere Kuzey’in sevimliliğini gösteriyor…

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 17

Gelelim Hazal Kaya ve Ali Atay’ın oğulları Fiko’ya. Hazal Kaya, ara ara oğlunun fotoğraflarını paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde eşinin doğum gününde bir paylaşım yapan oyuncu, oğlu ve eşinin pozlarını paylaşmıştı.

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 18

Fiko’nun ne kadar büyüdüğü fotoğraflarda da görülmekte. En son 1 yaş doğumgününden sonra Fiko daha da büyümüş. Son olarak 23 Nisan’da aşağıdaki paylaşımı yapan Hazal Kaya, oğlunun nezdinde bayramı kutladı. Böylece Fiko’nun son halini de görmüş olduk…

Tam Pazar şekerleri! Hazal Kaya'nın oğlu Fiko'nun ve Yasak Elma'nın Halit Can'ı Kuzey'in son halini görmelisiniz! 19