Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, Masumiyet’ten giden ismi unutamadı! İşte Aslı Enver ve annesi! Hilal Altınbilek özür diledi ama kimden?

İlayda Alişan, Masumiyet’ten giden ismi unutamadı! İşte Aslı Enver ve annesi! Hilal Altınbilek özür diledi ama kimden?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki dizileriyle dikkat çeken yıldız isimlerden son dönemin çok konuşulan ismi İlayda Alişan ve Hilal Altınbilek’in yanı sıra şu anda dizisi olmayan ama yeni projesi merakla beklenen Aslı Enver… Bu üç isim, hayranları tarafından sosyal medyadan ilgiyle takip ediliyorlar.

Rol aldıkları dizilerdeki oyunculukları ile başarı toplayan bu üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım. Instagram’da İlayda Şahin’in son paylaşımı, diziden ayrılan bir isimle oldu.

Fox TV’de ekrana gelen Masumiyet dizisinde Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan, aslında Çukur dizisinde Akşın olarak dikkatleri çekmişti.

Bu kez, hikayesi Ela karakterinin yaşadığı dehşet bir olaya dayalı Masumiyet dizisindeki rolü ile de ok konuşulmaya başlandı.

Kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde diziden ayrılan yönetmen Ömür Atay’a olan özlemini ve sevgisini, her fırsatta göstermekte.

Diziden ayrılırken verdikleri pozları daha önce de paylaşmıştı. Ancak oyuncunun aklı çok sevdiği yönetmende kalmış ve Atay’a bir kez daha sevgilerini iletiyor instagram’daki paylaşımıyla…

İlayda Alişan, Masumiyet'ten giden ismi unutamadı! İşte Aslı Enver ve annesi! Hilal Altınbilek özür diledi ama kimden? 9

Aslı Enver ise son olarak Babil dizisinde rol almıştı. Oyuncu, Star TV’de geçtiğimiz sezon başlayan dizide Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Birce Akalay ve Mesut Akusta ile kamer karşısına geçmişti.

İstanbullu Gelin dizisinden sonra ekrana döndüğü Babil dizisi, pandemi sürecindeki karantinalar nedeniyle 10 bölüm yayınlanmış ve sezon finali bile yapamadan Eylül ayına kadar beklemişti.

Diziye olan ilgi ne yazık ki beklenenin altında kaldı ve 20. bölümde final yaptı. Aslı Enver, o günden beri ekranda yok. Yeni bir projesi ile ilgili bir bilgi de yok.

Oyuncu şimdilik sosyal medya ile hayranlarıyla buluşuyor. Son yaptığı paylaşımlardan birisinde de annesi    görülüyor. Maskesiz dolaştığımız günlerden bir paylaşım yapan oyuncu, 23 Nisan’da yayınladığı bu pozu. Muhtemelen bir başka yılın 23 Nisan’ından  annesi ve kaybettiği anneannesi  ile sokaklarda gönüllerince gezdikleri bir andan. O günlere de özlemle oyuncu, aynı zamanda annesi Ayten Enver’in de doğum gününü kutladı bu vesileyle.

İlayda Alişan, Masumiyet'ten giden ismi unutamadı! İşte Aslı Enver ve annesi! Hilal Altınbilek özür diledi ama kimden? 10

Hilal Altınbilek ise Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Züleyha karakteriyle 3 sezondur ekranlarda. Dizi bu yıl 100. bölümüyle sezon finali yapacak ve yeni sezonda da devam edecek.

Hilal Altınbilek’in kariyerinde hızlı bir sıçrama yaşatan dizide hep dönem kıyafetleri, saç ve makyajıyla görmeye alıştık.

Oyuncu, sosyal medyadan ara sıra günlük hallerini de paylaşıyor. Bu da onlardan birisi. Fotoğrafına düştüğü not ise dikkat çekti.

Altınbilek, “Az önce kendimden özür diledim” notunu düşmüş fotoğrafına…

İlayda Alişan, Masumiyet'ten giden ismi unutamadı! İşte Aslı Enver ve annesi! Hilal Altınbilek özür diledi ama kimden? 11