Ana sayfa Sosyal Medya Arıza dizisinin Metin’i Burak Demir’e Kırmızı Oda piyangosu vurdu!

Arıza dizisinin Metin’i Burak Demir’e Kırmızı Oda piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisine konuk olan ünlü isimler bir anda öne çıkmayı başarıyor… Bu noktada Evrim Alasya, Melisa Sözen, Erkan Petekkaya, Burcu Biricik ve Pınar Deniz gibi oyuncular geçen sezon dizi ile bir hayli dikkat çekmişti.

Yeni sezonda da Kırmızı Oda’ya konuk olarak katılacak olan ünlü isimler yine ön planda olacak. Ayça Bingöl, İlayda Alişan, Güneş Hayat, Nihal Yalçın ve Başak Daşman’ın dizinin ikinci sezonunda ekranda olacağı ortaya çıkmıştı.

Kırmızı Oda piyangosu vuran isimlerden birisi de Burak Demir oldu… Muhteşem Yüzyıl dizisini hatırlayanlar Hüseyin Çavuş karakteri ile dizide parlayan Burak Demir’i hatırlayacaktır. 2002 yılından bu yana sektörde olan oyuncu, birbirinden iddialı dizilerde önemli rollerde yer aldı.

Arıza dizisinin Metin'i Burak Demir'e Kırmızı Oda piyangosu vurdu! 7

Genco dizisindeki Tarkan karakterinden, Şevkat Yerimdar’daki Niko’ya kadar Burak Demir farklı rolleri canlandıran bir isim oldu. En son Arıza dizisinde Metin olarak izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda Kırmızı Oda’da kendini gösterecek.

17 Eylül Cuma günü ikinci sezona başlayacak olan dizide 3 etkili hikaye birden izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu hikayelerden birisinde Burak Demir’i göreceksiniz.

Mustafa karakterine hayat verecek olan Burak Demir yeni sezon için Kırmızı Oda heyecanı yaşanıyor.