Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral, Cam Tavanlar’dan sonra önemli bir dizi kararı aldı!

Bensu Soral, Cam Tavanlar’dan sonra önemli bir dizi kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçerde dizisinde Melek karakteri ile akılda kalan Bensu Soral, uzun bir süre ekranda yer almadı. Hakan Baş ile evliliği ile gündeme gelen oyuncu, kendisine yapılan teklifleri kabul etmemesi ile de konuşuldu.

Yaz dönemi için Show Tv ekranına hazırlanan Cam Tavanlar’ın hikayesi ise ünlü oyuncuyu ikna etmeye yetti. Kadınların işyerlerinde uğradığı haksızlıklara karşı bir hikayeye sahip olması Bensu Soral’ı etkiledi. Leyla isimli karakterle hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, çeşitli eleştiriler de aldı.

Cam Tavanlar dizisi sadece 8 bölüm ekranda kalmayı başardı. Kubilay Aka ile başrolde buluşan Bensu Soral, karakteri canlandırma noktasında eleştiriler de aldı.

Bensu Soral’ın diziler konusunda aldığı karar ise hayatındaki büyük değişimi anlatmaya yetiyor. Ünlü oyuncu artık kariyerini ön plana alacak ve setlerde yer almak için gelen teklifleri değerlendirecek.

Bensu Soral, Cam Tavanlar'dan sonra önemli bir dizi kararı aldı! 7

Bensu Soral’ın annelik yerine kariyer tercihi yapmasının ise evliliğinde krize yol açtığına yönelik bazı iddialar bulunuyor. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, evliliklerinde hassas bir süreçte olduklarını söyledi.

Oyuncu, “Ben de çok yoğun çalışıyorum, normalde o da çok yoğun çalışıyor” diyerek dizilerde rol almasının hayatlarında çok fazla değişime neden olmadığını ifade etti.

Bensu Soral, bu tür yoğun çalışmalara alışık olduklarını da belirtti. Oyuncu, çocukları çok sevdiğini ama içinde bulunulan ortamda bir çocuk sahibi olmaktan korktuğunu söyledi.

Oyuncunun tek başına tatil yapması ve Hakan Baş hakkındaki bazı iddialar magazin gündemine geldi. İki ünlü isim ortak yaptıkları açıklamada haklarındaki iddiaları yalanladı.

İkili, evliliklerinde hassas bir süreç içinde olduklarını da belirttikleri açıklamada, “Biraz zamana ve hassasiyete ihtiyacımız var” diyerek herkesten anlayış istedi.