Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’dan başka Kanal D’nin yeni sezon için bomba bir dizisi ortaya çıktı

Yargı’dan başka Kanal D’nin yeni sezon için bomba bir dizisi ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Yargı isimli dizi merakla bekleniyor. Sadakatsiz ve Camdaki Kız isimli dizilerle geçen sezon büyük bir çıkış yapan Kanal D, aynı şeyi Yargı dizisinden de bekliyor.

Yaz dönemi için yayına aldığı Aşkın Tarifi dizisini 13. bölümde yayından kaldıran Kanal D, Baht Oyunu’nu şimdilik sürdürüyor. Ayrıca Kırık Hayatlar isimli günlük dizi de yeni sezonun sürprizi oldu.

Ancak Kanal D ekranında izleyicileri şaşırtacak çok etkili bir dizinin daha gelmekte olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Süreç Film, Üç Kız Kardeş isimli dizinin hazırlığını yapıyor.

Yargı'dan başka Kanal D'nin yeni sezon için bomba bir dizisi ortaya çıktı 9

Aynı isimli İclal Aydın’ın romanından uyarlanan dizi Kanal D’nin yeni sezondaki bomba projelerinden birisi olacak.

İclal Aydın’ın romanındaki Türkan, Dönüş ve Derya isimli üç kız kardeşin etkileyici hikayesini anlatacak olan proje izleyicileri şaşırtacak bir yapım.

Oyuncu arayışları devam eden dizinin yönetmeni olarak Emre Kavuk belirlendi. Ayşe Işıkmen’in senaryosunu yazdığı Üç Kız Kardeş isimli dizi Kanal D’nin yeni sezonda çıkış beklediği bir başka dizi olacak.

Yargı'dan başka Kanal D'nin yeni sezon için bomba bir dizisi ortaya çıktı 10

Üç Kız Kardeş kitabı hakkında:

Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkan, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım’la birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı.

Türkan, Dönüş ve Derya’nın, Ayvalık’ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı belki. Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyordu.

Ve zamanın ilaç olmadığı bir yara var mıydı dünyada?

Ayvalık’ın denize uzanan taş sokaklarından, nice yaşamlar görüp geçirmiş zeytin ağaçlarından, hayatın kaynağından akan suyundan, eski evlerinden doğmuş bir aile hikayesi Üç Kız Kardeş. Bir mutsuzluk hikayesi değil; neşeli günleri yad ede ede iyiliğe dönüşün hikayesi. İyileşmenin yolculuğu…