Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın doğum gününde yine yaptı yapacağını!..

Enis Arıkan yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın doğum gününde yine yaptı yapacağını!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Enis Arıkan ve Ezgi Mola, sanat camiasının en popüler ikilisi. Ünlü iki isim aynı zamanda ünlüler dünyasında ender rastlanan bir dostluk bağına da sahip.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim gördükleri günlerden bu yana arkadaş olan iki ünlü oyuncu magazin dünyasında, neredeyse birbirinden ayrı düşünülemez hale geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman takipçilerini güldüren ikili, son yıllarda dostluklarını birlikte oynadıkları projelerle de taçlandırdı. Kocan Kadar Konuş film serisinde karşılıklı oynadıkları anlar çok sevilen ikili, bu iş birliğini tiyatroya da taşıdı. Enis Arıkan ve Ezgi Mola Alice Müzikali’nde aynı sahneyi paylaşıyor.

Şu sıralar, TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde ‘Safiye’ karakterine hayat veren Ezgi Mola 29 Mart’ta 39 yaşına bastı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Enis Arıkan (@enisarikan)’in paylaştığı bir gönderi

Enis Arıkan, yakın arkadaşının doğum gününü instagramdan yaptığı paylaşımla kutladı. Birlikte mum üfledikleri videoyu paylaşan oyuncu paylaşımına; ‘İyi ki doğdun Ezgi Mola. Seni çiçeklerden böceklerden daha çok seviyorum’ notunu düştü.

Ancak pastadaki mumları Enis Arıkan’ın üflemesi Ezgi Mola’yı çileden çıkardı. İkilinin esprili atışması sosyal medyadaki hayranlarını kahkahaya boğdu.

Arkadaşlarıyla birlikte pasta kesen ikili mumları birlikte üfledi ancak Enis Arıkan Ezgi Mola’dan rol çalarak mumları bir çırpıda üfledi. Kısa sürede binlerce yorum alan videoya ‘Kahkahalarla güldük’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.