Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 14. sezonu ne zaman başlayacak? Kimler ayrıldı?

Arka Sokaklar 14. sezonu ne zaman başlayacak? Kimler ayrıldı?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 13 sezon boyunca büyük ilgi gören Arka Sokaklar, 14. yeni sezonuna hazırlanıyor. Dizinin hayranları ise heyecanla 13 Eylül Cuma gününü bekliyor.14. sezonun başlangıcında ayrılan isimlerin kimler olduğu da merakla beklenmekte. Aylin’i canlandıran Özlem Çınar dizide mi değil mi, merak ediliyor… Metin’i canladıran Furkan Göksel yeni sezonda olmayacağını açıklamıştı. Ayrıca İpek Yaylacıoğlu da Pınar karakterine veda etti. Pınar’ı başka bir isim canlandıracak.Volkan karakterine hayat veren Boğaç Aksoy da karakteri şehit olduğu için dizide olmayacak.

Mesut’a ne oldu? Resmi neden panodan kaldırıldı? Arka Sokaklar heyecan ve merak dolu yeni sezonuyla 13 Eylül’de başlıyor! Yeni sezonda neler olacağı herkes tarafından merak edilmekte…

İşte 14.sezonun ilk bölümü olan 522. bölümün özeti:

13. sezonun finalinde Volkan’ın şehit düşmesi ve Mesut’un vurulması ekibi yıkmıştı. Yeni sezon bu acıların içinde başlıyor. Mesut vurulduktan sonra ameliyata alınıyor. Ameliyat sonrası bacakları ile ilgili yaşanan sıkıntıdan dolayı sevdiği meslekten uzak kalıyor. Bu durumu kaldıramayan Mesut içine kapanıyor ve Selin ile ekipten uzak bir yaşamın içine giriyor. Selin’in eli ayağını bağlayan bu durumu ekibi de çaresiz bırakıyor.

Arka Sokaklar yeni sezonuyla 13 Eylül Cuma 20.00’de Kanal D’de!