Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete yeni sezonunda 2 ünlü oyuncu yok!

Jet Sosyete yeni sezonunda 2 ünlü oyuncu yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisinin akıbeti herkes tarafından merakla bekleniyordu… İlk sezonunu Star TV’de yaşayan, ikinci sezonunda tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete, ekran ömrünü tamamladı ve internet ortamına transfer oldu.

Ekim ayı itibariyle Puhu TV platformunda izleyici ile buluşmaya hazırlanan Jet Sosyete dizisinin bölümlerini tatilde yazmaya başlayan Gülse Birsel, yeni sezonda 50- 60 dakikalık bölümlerle internette olacaklarını duyurdu.

Ancak Jet Sosyete dizisinin 3. sezonunda 2 önemli isim ekipte yok…

Jet Sosyete yeni sezonunda 2 ünlü oyuncu yok! 7

Bunlardan birisi yaz başında Star TV’de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alan Aslı Bekiroğlu.Melike karakterine hayat veren Bekiroğlu, yeni dizisinde başarılı olunca Jet Sosyete’deki rolü bitti.

Dizide olmayacak bir diğer oyunu ise Çağlar Çorumlu… Yaşar karakterine hayat veren Çorumlu, 2 sezondur ayrı kaldığı Güldür Güldür Show programına geri dönüş yaptı.

Jet Sosyete’de Yaşar ve Melike’nin olmaması öneml ibir kayıp olsa da , diziye eklenecek yeni karakterlerle kısa sürede unutulacaktır.