Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar bu kez Kırmızı Oda’ya karşı zafer kazanamadı!

Arka Sokaklar bu kez Kırmızı Oda’ya karşı zafer kazanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin 590.bölümü dün akşam yayınlandı. 15 sezondur ekranda yer almakta olan dizinin yeni bölümü yine heyecanlıydı ve aksiyon dolu sahneleri izleyiciler de keyifle takip etti.

Kırmızı Oda dizisi ile Arka Sokaklar arasında bu sezon tüm kişiler kategorisinde müthiş bir yarış yaşanıyor.Kimin birinci olacağı merakla bekleniyor. Bu hafta ise tv8 dizisinin zaferi ile geçti… Arka Sokaklar genelde tüm kişilerde birinci olabiliyordu. Ancak bu hafta Kırmızı Oda tüm kişilerde birincilik koltuğuna oturdu.

Arka Sokaklar dizisinin özellikle tüm kişiler kategorisinde reytinglerinde yaşanan gerileme dikkatleri çekti. Küçük bir farkla birinciliği de rakibine kaptıran Kanal D dizisi, 15. sezonunda olmasına rağmen yine de iyi sonuçlar alıyor…

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde tüm kişilerde ikincilik geldi. AB grubunda reytinglerin bir hayli düşmüş olması da dikkatleri çekiyor.Bu kategoride 8. olan dizi, ABC1’de ise daha iyi sonuçlar aldı ve günü 6. sırada tamamladı.

Arka Sokaklar gibi uzun yıllardır devam eden bir dizi için çok başarılı sonuçlar olduğu gerçeğini de unutmamak lazım.