Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin reytingleri büyük bir tehlikeyi yeniden açığa çıkarttı!

Son Yaz dizisinin reytingleri büyük bir tehlikeyi yeniden açığa çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisi, 2 haftalık aranın ardından dün akşam 19. bölümü ile ekrandaydı… Dizinin hayranları 2 haftalık ara nedeniyle bir hayli rahatsız olmuş ve yeni bölümü de heyecan içinde beklemekteydi.

Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reyting sonuçları ise geçmiş bölümlere göre bir miktar düşük geldi… Dün akşam yayınlanan Son Yaz 19. bölümü tüm kişiler kategorisinde günü 8. sırada yer aldı.

Dün akşam yayınlanan ve çok başarılı bir performans ortaya koyan Son Yaz ekibi, hak ettikleri sonuçların altında oranlara razı gelmek durumunda kaldı. AB ve ABC1 gruplarında 5. sırada yer alan dizi, sıralama bakımından iyi dursa da elde edilen reytingler geçtiğimiz haftaların bir hayli altında gerçekleşti.

Televizyonda yaşanan genel bir reyting düşüşünün de payı bulunsa bile Son Yaz dizisi yükselen bir performans ortaya koymaktaydı ve daha iyi sonuçlar alması bekleniyordu.

Son Yaz, reytinglerinin düşüklüğü ile görenleri bir hayli şaşırttı. Dizinin 22.. bölümü ile birlikte sezon finali yapması bekleniyor. Ancak önümüzdeki 3 bölümün reyting sonuçları yine düşük gelir ise bir tehlike belirebilir mi, işte izleyiciler bu nedenle kaygılanmaya başladı.

Zira Fox TV, Son Yaz’ın bu hafta elde ettiği reytingleri alan Masumiyet dizisini yayından kaldırma kararı almıştı. Şimdi aynı kanal reytingi düşen bir yapımı bir sezon daha sürdürmeyi düşünür mü?

Fox TV’nin şimdilik Son Yaz ile ilgili ikinci sezon kararı aldığı biliniyor ama bunun reytinglere bağlı olduğu gerçeği de ortada duruyor.