Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisindeki Doruk’un büyük değişimini Onur Seyit Yaran’dan dinleyin!

Kardeşlerim dizisindeki Doruk’un büyük değişimini Onur Seyit Yaran’dan dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinde izleyicilerle buluşmakta olan Onur Seyit Yaran, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi oldu. Doruk ve Asiye aşkının dizi izleyicilerinin favori olması, oyuncunun da bir başarısı…

Onur Seyit Yaran, 1995 doğumlu ve şimdilerde 26 yaşında. Ancak dizide liseli bir gence hayat veriyor. Yani yaşını göstermemesi onun Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine seçilmesinin en önemli nedenlerinden birisi oldu. Kolej sahnelerinin kendisi için çok keyifli olduğunu anlatan oyuncu, Dizi TV programına konuştu.

Hikayede babasının kolejin sahiplerinden birisi olduğunu ve bu şekilde de karaktere farklı bir hava vermesi gerektiğini ifade eden oyuncu, yorumları okudukça bu enerjiyi verebildiğini gördüğünü söyledi. Yaran, şu sözlerle dikkatleri çekti:

“Orası benim gibi hissediyorum. Gerçekten o sınıfa sahip gibi hissediyorum. Bütün öğrencileri ben yönlendirebilirmişim gibi hissediyorum. Yani Doruk olduğum süre içerisinde bu tavırda ve bu edada oynamaya çalışıyorum. Oraya hükmediyor gibi davranıyorum. O yüzden kolej sahneleri benim için keyifli oluyor” açıklamasında bulundu.

Kardeşlerim dizisinin en renkli karakterlerin olan Doruk hakkında yapılan yorumlara da değinen oyuncu, hikayeye kötü çocuk olarak başladığını hatırlattı.

Onur Seyit Yaran, “Başta da kafamda öyle kodladım. Sanki o değişimden haberim yokmuş gibi, ergenliğin verdiği, hormonların verdiği tepki ile yeni gelenlere kötülük yapmak istedim. Onlardan rahatsızlık duydum. Üstün olmak istedim, alfa olduğumu hissettirmek istedim. O sahnelerde başta karakter sevilmedi, gıcık bulundu” diye konuştu.

Doruk’un Asiye’ye ilgi duyması ile birlikte izleyicilerin de bu karaktere sempati beslediğini, yorumlarda da bunu gördüğünü belirtti. Oyuncu, “Bir sürü komik yorum geldi” diyerek sosyal medyayı da takip ettiğini söyledi.