Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yörük hayatının iki büyük fırsatını çok iyi değerlendirdi!

Burak Yörük hayatının iki büyük fırsatını çok iyi değerlendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Burak Yörük, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren setlerde yer almaya başlayan oyuncu, fiziksel özellikleri ile çok dikkat çekti. Yakışıklılığı ve manken gibi bir vücuda sahip olması ile göz dolduran oyuncu 9 yaşından itibaren setlerde görünmeye başladı.

20 Dakika isimli dizideki Tayfur karakterini de canlandıran isim Burak Yörük’ten başkası değildi… Ben Onu Çok Sevdim dizisinde Aydın Menderes karakteri ile yine çok dikkat çeken oyuncu, Dayan Yüreğim dizisinde de Erdem olarak izleyici karşısına çıktı.

Adeta ekranda izleyicilerin karşısında büyüyen Burak Yörük, 4N1K sinema filmi ve dizi serisinde de Barış karakteri ile çok beğenildi. Proje sayesinde ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran oyuncu, ardından ise Baraj isimli Fox TV dizisinde Tarık karakterini canlandırdı.

Tarık karakterinin kötülükten çekinmeyen, hırsına yenik düşen ve agresifliği ile öne çıkan yapısını ekrana çok güzel yansıtan Burak Yörük, oyunculuk yetenekleri ile büyük taktir kazandı.

Burak Yörük hayatının iki büyük fırsatını çok iyi değerlendirdi! 8

Burak Yörük, Baraj dizisinde aslında genç bir oyuncu olarak ne kadar önemli mesafe aldığını kanıtlamış da oldu… Oyuncunun bu güçlü çıkışı Aşk Mantık İntikam ile devam etti. 2021 yılının Haziran ayında başlayan dizide Çınar karakterini canlandıran oyuncu, yine rolünün hakkını verdi.

Burak Yörük, hikayede büyük değişim yaşanacağı için artık diziye veda etti. Melisa Döngel ile birlikte ekipten ayrılan oyuncu, sosyal medyadan da veda mesajı yayınladı. Hem eğlendiğini hem çok şey öğrendiğini belirten oyuncu, hayatına güzel insanlar kattığı için de mutlu olduğunu belirtti.

Burak Yörük hayatının iki büyük fırsatını çok iyi değerlendirdi! 9

Burak Yörük hayranları diziden ayrıldığı için mutsuz olabilir ama, oyuncu yeni projelerle kariyerinde çok daha iyi yerlere gelebilecek birisi. Şimdiden birçok teklif alması beklenen Burak Yörük’ün özellikle son 2 projesinde önüne gelen fırsatları çok iyi değerlendirmesi kariyeri için önemli bir artı oldu.