Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo döndü, reytinglerde Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Son Yaz adeta çarpıldı!

Ramo döndü, reytinglerde Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Son Yaz adeta çarpıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında müthiş bir reyting rekabeti bulunuyor… Bu diziler arasında Kırmızı Oda tüm gruplarda elde ettiği müthiş başarı ile birincilikleri almaya devam ediyor. Önceki haftalarda tüm kişiler kategorisinde zaman zaman Arka Sokaklar birincilik elde edebiliyordu.

Ancak dün akşam Arka Sokaklar dizisinin reytingleri Kırmızı Oda’yı geçmeye yetmedi. tv8 dizisi Kırmızı Oda çok başarılı bir bölümle izleyicileri yine kendisine mıknatıs gibi çekmeye devam ediyor. Arka Sokaklar totalde günü ikinci olarak tamamlayarak yine büyük bir başarı kazandı. AB’de günü beşinci olarak tamamlayan dizi, ABC1 grubunda ise 6. oldu ve 15. sezonunda bile başarılar elde edilebileceğini gösterdi.

Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Ramo dizisinin geçen hafta koronavirüs sıkıntısı nedeniyle 36. bölümü yayınlanamamıştı. Bu nedenle de Fox TV’de Son Yaz, Star TV’de Seni Çok Bekledim ve atv’de de Akıncı dizileri iyi reytingler elde etmişti.

Fakat Ramo bu hafta döndü ve yeni bölümün heyecanı ile yine izleyicilerini kendisine çekti. Diğer 3 dizi ise geçen haftaya göre reytinglerde düşüş yaşadı. Yine de Son Yaz’ın çok iyi sonuçlar almaya devam ettiğini görüyoruz.

Alperen Duymaz ve Ali Atay ikilisinin muhteşem performansında Son Yaz, AB grubunu 3. sırada bitirdi. ABC1’de 5. olan dizi tüm kişiler kategorisinde ise 10. oldu.

Akıncı ve Seni Çok Bekledim dizileri de eski oranlarına geri dönüş yaptı. Her iki dizi de artık alarm zillerini çalıyor… Seni Çok Bekledim AB’de günü 9. bitirdi. Bunun dışında diğer kategorilerde ilk 10’da yok. Akıncı dizisi de hiçbir kategoride ilk 10 içinde bulunmuyor.

TRT1 ekranlarında final kararı alınan Payitaht Abülhamid dizisi de düşük reytinglerle yoluna devam ediyor.

İşte 19 Mart Cuma günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Ramo döndü, reytinglerde Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Son Yaz adeta çarpıldı! 7