Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde şimdi de Mesut, köstebek mi oldu?

Arka Sokaklar dizisinde şimdi de Mesut, köstebek mi oldu?

tarafından ker_def

15 sezondur Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisi, başarılı performansı ile Cuma akşamları ekranda varlık gösteriyor. Özellikle total grubunda reytingleri çok iyi olan dizi, büyük bir izleyici kitlesini ekrana taşımayı başarıyor. Zafer Ergin, geçtiğimiz gün yaptığı röportajda bi 15 yıl daha yapmak istediklerini belirten sözleriyle dikkat çekmişti.

Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 562. Bölümüyle 23 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Bugüne kadar birçok olayla yüzleşen Mesut, şimdi de köstebek mi olacak? Ekibin içindeki köstebek Mesut mu? Videodan yeni bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Özcan, Tunç’u kullanarak Mesut’u içeriden kullanmak ister. Büyük bir uyuşturucu sevkiyatı öncesi Mesut’u kullanması onun için elzem bir durumdur. Ekip, bu sevkiyatı zamanında öğrenir; fakat, operasyon zamanı adamları ellerinden kaçırır. Ekip, yakaladıkları adamı sorguladıklarında bir polisten yardım aldıklarını söyler. Bu kişi içlerinden birisi mi, yoksa operasyona katılan diğer polislerden mi? Bilemedikleri durum karşısında şaşkındırlar.

Köstebek Mesut mu? Yoksa, adamın para teklif ettiği Cemal mi? Bu arada Mesut, Tunç’u Özcan’ın elinden sağ salim kurtarabilecek mi? Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinnde yer aldığı dizinin yeni bölümü de heyecanla bekleniyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!