Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 19 Ekim Pazartesi 556. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Pazartesi 556. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta yarışması Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunda devam ediyor. Program hafta içi öğlen saatlerinde özellikle kadın izleyicileri ekran başına topluyor. 19 Ekim Pazartesi günü de önemli gelişmeler yaşandı.

Gelinim Mutfakta 556. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Zeynep Kalyon Gökçe, Didem Nergis ve İlayda Doğan aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Peki kazanan isim kimdi?

Onur Büyüktopçu, gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun olarak 1’den 5’e kadar puanladı. En yüksek ve en düşük puanı kime verdi? Onur Büyüktopçu, kazananları açıkladı ve çeyrek altının kazananı Zeynep hanım oldu… Onur Büyüktopçu bugün 5 puanı ise İlayda geline verdi.

Nurten Hanım’ın puan dağılımı herkesi sinirlendirdi! Nurten Hanım; Zeynep’e 5 puan verirken, gelini Aysun’a 2 puan veriyor ve ortalık karışıyor! Kayınvalidesinin verdiği puana sinirlenen Aysun, daha fazla dayanamıyor, Nurten Hanım’ın kendisine gelmesini ve artık detaylarda boğulmaması gerektiğini söylüyor.

Tartışmaya İlayda ve Didem’de katılıyor, Nurten Hanım’ın verdiği puana tepki gösteriyor. Tabağına verilen puana itiraz eden Didem ve Nurten Hanım arasında da gerginlik yaşanıyor. Nurten Hanım, “Ben hep 1 puan veriyorum!” diyerek tartışmaya son noktayı koyuyor.

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 14.00’da Kanal D’de!