Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Merve Oflaz’in yerine bakın kim geldi?

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Merve Oflaz’in yerine bakın kim geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 15 sezon buluşan Arka Sokaklar dizisi, hem ayrılıklar ile sarsıldı hem de yeni isimler diziye katılıyor. Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonunun ardından 4 oyuncunun yapımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Çok iyi reytingler almaya devam eden dizi genç isimler için adeta bir okul oldu. Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz hikayeye veda eden isimler arasında yer aldı. Dört önemli oyuncunun ayrılmasının ardından ise diziye yeni oyuncular katılmaya başladı.

Öncelikle 2019 yılında hikayeye vedan eden Furkan Göksel ile yeniden anlaşma yapıldı. Metin karakterini canlandıran oyuncu, ailesi ile birlikte hikayeye katılıyor. Hüsnü Çoban için yeni bir dönem başlayacak. Dede olarak izleyeceğimiz karakteri başarıyla canlandıran Özgür Ozan, yine birçok izleyiciyi gülümsetecektir.

Diziye polis karakteri ile katılan ilk isim Oğuz Peçe olarak netleşmişti. Şimdi de bir kadın polisin geleceği ortaya çıktı.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Merve Oflaz'in yerine bakın kim geldi? 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni isim Deniz Çatalbaş oldu… Bahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz’ın ayrılmasının ardından kadın polis konumunda Deniz Çatalbaş’ı izleyeceksiniz.

Aslı Komiser olarak izleyeceğiniz Çatalbaş, 2020 yılında güzellik yarışmasında ikinci olmuştu. Dizinin 16.sezonunda yer alacak olan Deniz Çatalbaş’ın oyunculuk hedefinde çok önemli bir dizide rol alacak olması büyük bir şans olarak gözüküyor.

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Merve Oflaz'in yerine bakın kim geldi? 9

Ayrıca dizinin bir başka transferinin de Tunç Oğuz olduğu netleşti… Arka Sokaklar’dan ayrılan isimler gibi hikayeye katılanlar da var.