Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Tuna’nın Mahkum dizisinden başka bir projesi daha var!

Onur Tuna’nın Mahkum dizisinden başka bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren Yasak Elma performansının ardından Onur Tuna, Mucize Doktor dizisinde yer aldı. Ferman karakterine hayat veren oyuncu, 2 sezon süren proje sayesinde hayran kitlesini artırdı.

Onur Tuna, çok iyi performans sergilediği son yıllarda birbiri ardına projelerde yer alıyor. Yeni sezon için Mahkum isimli dizi ile anlaşma yapan oyuncu, yakında sete çıkacak.

Ancak Onur Tuna’nın bir başka projesinin daha olduğu ortaya çıktı. Gelen haberler ünlü oyuncunun yeni bir sinema filminin kadrosunda yer aldığını gösteriyor.

Dilemma isimli sinema filminin hazırlıkları devam ediyor. Kadroda çok etkileyici isimler yer alacak. Bu isimlerin başında Onur Tuna geliyor.

Mustafa Kotan’ın yönetmenliğini yapacağı film için anlaşma sağlanan oyuncular çok iyi bir yapımın gelmekte olduğunu da anlatıyor.

Onur Tuna, Esra Dermancıoğlu, Gonca Vuslateri, İpek Filiz Yazıcı,Aslı Tandoğan, Celil Nalçakan, Erkan Can, Mert Turak, Berrak Tüzünataç ve Aytaç Uşun gibi etkili isimler Dilemma filmi ile bir araya gelecek.