Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisine yeni bir ünlü katıldı!

Arka Sokaklar dizisine yeni bir ünlü katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisi 15. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu bulunuyor. Başarılı geçen 14 yılın ardından yeni sezonda da izleyicisini ekran başına geçirtmeyi başaran Arka Sokaklar, 559 bölümü geride bıraktı.

Kanal D’nin sevilen dizisinin kadrosuna bir önemli isim daha katılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Sermiyan Midyat, Arka Sokaklar dizisinde yer alacak. Zaman zaman ünlü isimlerin konuk olduğu dizide Midyat’ı rolü merakla bekleniyor.

Sermiyan Midyat, en son 2014 yılında Anasının Oğlu isimli dizide rol almıştı. Sonrasında ise sinema filmlerine yönelen oyuncu, uzun süre sonra dizi setlerine dönüş yapacak.

2020 yılında Ağır Romantik isimli filmle de gündeme gelen Sermiyan Midyat, 2001 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Emret Komutanım dizisindeki Arıza Hamza ve Sıla dizisindeki Berzan karakterleri ile akıllarda kaldı.