Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter’dan aktı!

Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter’dan aktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 14. bölümüyle birlikte ekrana veda eden Bay Yanlış dizisinin son bölümü sosyal medyada büyük yankı buldu. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan, yazlık dizi olarak başlayan Bay Yanlış, belki reytinglerde istenilen noktalara ulaşamadı. Ancak sosyal medyayı derinden sarstığı bir gerçek.

Özellikle de twitter ortamında büyük bir destek bulan Bay Yanlış dizisine, yurt dışından da ilgi çok yüksek boyuttaydı… Dizinin final yapması kararı çıkınca da sosyal medyada bir isyan dalgası yaşanmıştı. Ancak sosyal medyanın reytinglere bir etkisinin olmadığı da birçok örnek olay sonrası kanıtlanmıştı.

Sonuç olarak, sosyal medyada 700 binden fazla Bay Yanlış dizisinin final günü paylaşım yapıldı. Diziyi sevenler twitter’da birbirinden farklı mesajlarla gündemin ilk sırasına Bay Yanlış dizisini yerleştirdi. Sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkede de twitter kullanıcılarının gözyaşları mesajlara yansımıştı.

Türkiye ile birlikte toplam 9 ülkede Bay Yanlış dizisi gündeme girmeyi başardı. Dizi için 100 farklı ülkede mesajlar paylaşıldı.

Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter'dan aktı! 11

Sosyal medya başarısı ile de hatırlanacak olan Bay Yanlış dizisine izleyicilerden de güzel sözlerle vedalar yapıldı.

İşte Bay Yanlış dizisinin finali ile birlikte sosyal medyada yer alan bazı mesajlar:

Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter'dan aktı! 12

Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter'dan aktı! 13

Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter'dan aktı! 14

Bay Yanlış final yaptı, gözyaşları twitter'dan aktı! 15