Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisine yeni karakterler geldi, ortam değişti!

Arka Sokaklar dizisine yeni karakterler geldi, ortam değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin Cuma akşamları sergilediği performans gerçekten takdir edilecek düzeyde… 15 yıl boyunca çok başarılı sonuçlar alan birçok kez reytinglerde birincilik elde eden dizi 600. bölüme çok yaklaştı…

Arka Sokaklar’ın 15 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 599. bölümünün ardından gelecek hafta ekip 600. bölümü ile yine büyük bir başarıya daha imza atmış olacak. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın başrollerinde yer aldığı diziden ayrılan isimler oldu.

On beşinci sezonun sonunda Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Kormaz hikayeye veda etti. Dizinin kadrosuna yeni isimler de eklendi. Deniz Çatalbaş, Oğuz Peçe gibi isimlerin yanı sıra; Hakan Bozyiğit ve Duygu Keser de dizide rol almaya başladı. Bu isimlerle birlikte dizinin ortamı da hikayenin gidişatı da değişiklikler yaşadı.

Arka Sokaklar dizisinin 599. bölümü bu hafta yine çok heyecanlı olacak. Ekibin gözaltına alınma durumu ise herkesi şaşkınlığa sevk edecek. Dizi yine sürprizlerle dolu bir bölümle geliyor.