Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancılar ve Mumları dizi hayranlarının endişeli bekleyişi!

Yalancılar ve Mumları dizi hayranlarının endişeli bekleyişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin pazar akşamları yayınlamaya başladığı Yalancılar ve Mumları’nın reytingleri düşük geldiği için izleyiciler büyük tedirginlik yaşıyor. Kanal yönetiminin ani bir final kararından korkanlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarla bu endişelerini paylaşıyor.

“Kadro çok güzel umarız bu dizi de harcanmaz.” İşte sosyal medyada bu ve benzeri birçok yorum görebilirsiniz. Çünkü dizi hayranları fırsat verilmeden, sadece düşük gelen reytingler düşünülerek hemen yayından kaldırılan diziler nedeniyle çok sıkıntı çekiyor. Bir yapıma tutuklu kalan ama kısa sürede de biteceği endişesi yaşayan milyonlarca dizi hayranı var.

Yalancılar ve Mumları ilk iki bölümde kötü bir reyting sınavı verdi. Ancak izleyenlerin çok kaliteli bir hikaye olarak gördüğü dizinin üçüncü bölümü öncesi endişeli bir bekleyiş var.

Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Olayların yeni yeni gelişmeye başladığı, hikayenin daha da çok ilgi çekme ihtimalinin bulunduğu sahneler göreceksiniz.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Feyyaz Duman, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi önemli oyuncular bu yapım için bir araya geldi.

BBC formatı olan Mistresses’tan uyarlanan dizi için geniş bir tanıtım kampanyası yapıldı. Ancak reytingler tüm planları alt üst etti.

Yalancılar ve Mumları hayranları kaliteli dizi arayanları 17 Ekim Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümü izlemeye davet ediyor.

Sosyal medyada yapılan çağrılar ve paylaşımlar bakalım dizinin izlenme oranlarına olumlu bir katkı yapacak mı? İşte 3. bölümden ilk fragman: