Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar, Ezel, Payitaht Abdülhamid’de oynamıştı, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine geliyor!

Arka Sokaklar, Ezel, Payitaht Abdülhamid’de oynamıştı, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Perşembe akşamları TRT1’de yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, tarihin kanlı sayfalarına ışık tutmaya devam ediyor! Kıbrıs adasında yaşanan vahim olaylara yer veren dizide, 1960’ların başından 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen süredeki olaylar aktarılıyor.

Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerinde yer aldığı yapım, izleyenleri etkileyen sahnelerle devam ediyor.

Bu hafta 8. bölümü ekrana gelecek olan diziye, pek çok farklı dizideki oyunculuğu ile beğeni toplayan bir isim daha dahil oluyor! Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan ancak bir süre sonra Ayvalık’a taşınacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs’a katılacak son kişi Kemal Uçar oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Kemal Uçar’ın diziye katılacağını tv100’deki haberinde duyururken, 7 bölüm rol alacağı detayını da vermekte.

Arka Sokaklar, Ezel, Payitaht Abdülhamid'de oynamıştı, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine geliyor! 7

1985 Adana doğumlu olan oyuncu, Ezel dizisinde Ezel’in kardeşi Mert karakterine hayat vermiş ve büyük dikkat çekmişti. 2006 yılında Arka Sokaklar dizisinde Cihan karakterine hayat vermişti.

Sonrasında Sınıf, Ezel, Yedi Güzel Adam, Nerdesin Birader, Can Kırıkları, Gençliğim Eyvah ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde oynamıştı. Ayrıca, Çakallarla Dans, Görüş Günü Kadınları, Hükümet Kadın, Yamak Ahmet, aşk Oyunu, Tut Sözünü, Hasret Bitti, Kapan gibi sinema filmlerinde de rol aldı.