Ana sayfa Dizi İzle Emanet 25 Mayıs Salı 187. bölüm fragmanı izle!

Emanet 25 Mayıs Salı 187. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisi ilk sezonun sonuna doğru adım adım ilerliyor. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan dizinin şimdiye kadar 186 bölümü yayınlandı. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesini izleyiciler çok sevdi.

Bu sezon 190. bölüm ile birlikte ara verecek. Dizinin 28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 190.bölümü sezon finali olacak. Sezon finaline doğru adım adım giden dizinin 186. bölünde Yaman gerçekleri öğrendi. İkbal’in foyaları ortaya çıktı. İkinci sezon artık daha da ilgi çekici olacak gibi duruyor. Emanet dizisinin 25 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 187. bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar fragman ile ortaya çıkacak. Emanet dizisinin 187 bölüm fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Emanet’te bu akşam Yaman yaşadığı her şeyden İkbal’in sorumlu olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. Tüm foyası ortaya çıkan İkbal’in bundan sonra ne yapacağı konusu da öne çıktı ve bu hafta boyunca da meraklı bekleyiş sürecek.

İkbal’in tüm yaptıklarını öğrenen Yaman, kararını vermiştir. İkbal yaptıklarının cezasını çekecektir. İkbal için artık geri sayım başlamıştır. Emanet dizisinin 186. bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf…

Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.