Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar için yeni sezonda her şey bir anda değişebilir!

Arka Sokaklar için yeni sezonda her şey bir anda değişebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin bugüne kadar ne kadar başarılı işler yaptığı biliniyor. 15 sezonu geride bırakan dizi, Türk televizyon yayıncılığının yüzakı bir proje oldu… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan diziden ayrılıklar da sarsıcı oldu.

15. sezon sonunda diziye 4 önemli isim veda etti. Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ile Alp Korkmaz yeni sezonda izleyicilerle buluşamayacak. Arka Sokaklar ekibine Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş da yeni karakterlere hayat vermek için katıldı.

Cuma rekabetinde geçen sezon Kırmızı Oda ile tüm kişiler kategorisinde birincilik için yarışan Arka Sokaklar, birçok kez de bunu başarmıştı. Dizinin aynı başarıyı yeni sezonda sürdürme ihtimali var. Ancak artık reyting elde etmek çok daha zorlaştı. Show TV’nin Yalancı dizisi ile Fox TV’de iyi bir çıkış yapan Aşk Mantık İntikam artık yeni rakipler oldu. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar’ın dengesini bu iki yeni dizi bozabilir.

Arka Sokaklar için yeni sezonda her şey bir anda değişebilir! 7

Arka Sokaklar’ın AB ve ABc1 performansları daha düşük geliyordu. Yeni sezonda tüm kişilerde de bir reyting düşüşü yaşanır ise dizinin dengesi bozulabilir… 17 Eylül Cuma günü reytinglerin nasıl olacağı birçok şeyi anlatacaktır.

Olay yeri inceleme temasıyla yayınlanan yeni sezon fragmanı da etkileyici oldu. Arka Sokaklar dizisi 17 Eylül Cuma günü saat 20.00’da 595. bölümü ile yeniden ekrandaki yerini alacak.