Ana sayfa Dizi Fragmanları Uzak Şehrin Masalı dizisinden beklenti çok yüksek!

Uzak Şehrin Masalı dizisinden beklenti çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamı buluşacak olan dizinin ilk bölümü herkesi çok etkileyecek. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağına dair ilk bilgiler geldi.

Yeni sezonun en etkileyici dizilerinden birisi olması beklenen Uzak Şehrin Masalı, başarılı olması beklenen yapımlardan birisi konumunda. Kars’ta yapılan çekimler bölgenin tarihi ve turistik yönlerinin de tanıtılmasına büyük katkı yapacak.

Umay karakteriyle izleyeceğiniz Aslıhan Güner, iki sezon Kuzey Yıldızı dizisinde komedi performansı canlandırdıktan sonra, şimdi de dram performansı ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Uzak Şehrin Masalı dizisinden beklenti çok yüksek! 8

Yasak Elma dizisinden ayrılan Barış Kılıç’ın da erkek başrol olarak yer aldığı dizide Begüm Birgören ve Timur Acar gibi iki önemli oyuncu da bulunuyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1. bölüm özeti: O gece Demirkan Konağı’nda yaşanan deprem, Umay’ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynatır. Yıllardır kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla olmuştur. Çocuklarını alıp evi terk eder.

Uzak Şehrin Masalı dizisinden beklenti çok yüksek! 9

Doğup büyüdüğü köye, Eskitepe’ye, uzun süredir kırgın olduğu ablası Sonay’a sığınır. El ele verip tüm küskünlükleri geride bırakır iki kardeş. Aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmaya başlayacaklardır. Umay tam hayatına bir çeki düzen verecektir ki karşısına mazisi karanlık, gizem dolu bir adam çıkar. Şimdi çocuklarının da kendisinin de kaderi bu tehlikeli adamın ellerindedir…

İşte 12 Eylül Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisinin 1.bölüm fragmanı: