Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’a brova, 15 yıl sonra yine başardı!

Arka Sokaklar’a brova, 15 yıl sonra yine başardı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında, hepsini geçip, iddialı programların önünde yer alıp birinci olmak kolay bir iş değil. Kanal D ekranında 15. sezonuna devam eden Arka Sokaklar, yıllardır bu başarıyı birçok kez tekrarladı. Kırmızı Oda gibi çok güçlü bir rakibin bile karşısında güçlü duran Kanal D dizisi, bir kez daha birincilik elde etmeyi başardı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi günün en çok izlenen yapımı oldu.

Arka Sokaklar’ın ekrana gelen 566. bölümü tüm kişilerde 7.74 reyting 16.29 izlenme payı alarak reytingde zirvede yer aldı. AB ve ABC1 gruplarında ise daha düşük reytingler elde eden dizi yine de ilk 10 listesine girmeyi başardı. AB’de 6. sırada günü tamamlayan Arka Sokaklar, ABC1 grubunda ise 4. oldu.

Dizinin Kırmızı Oda gibi güçlü bir yapımı hem de totalde 8’e yaklaşan reytinglerle geçmiş olması çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti. Bilindiği üzere Kırmızı Oda bu sezonun flaş dizilerinden ve çok iyi oranlar elde ediyor. tv8’in Kırmızı Odası, AB ve ABC1 gruplarında birinci oldu ama, tüm kişilerde Arka Sokaklar’ın gerisinde kaldı.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile 27 Kasım Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanacak. Yeni bölümde Rıza babanın ekipten ayrılma isteği herkesi şoke edecek.

Ekip, meslekten ayrılmayı düşünen Rıza Babayı fikrinden vaz geçirmeye çalışıyor! Dizinin 567. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Ekip, Engin Müdür eşliğinde Rıza Babayı yeni yaşamında ziyarete gider. Onu tekrar mesleğe döndürmek için uğraşı halindedirler. Rıza Baba ise, meslekten kopmadığını onlara söyleyerek çocukları gibi gördüğü ekibin her zaman yanında olacağını hissettirir. Bu durum Engin Müdürün nişan merasiminde net olarak görülür. Rıza Baba, Engin Müdür ve Başak’ı ilk adımlarında yalnız bırakmaz ve nişan yüzüklerinin kurdelesini keser.

Bir mutluluk da Hüsnülerin evinde yaşanır. Esra babası ile birlikte tanışma yemeği için Çoban Ailesinin evindedir. Kayınbabasının yeni torun istemesi Hüsnü ve Çoban Ailesini şaşkın bırakır.

Mutlu haberlerin yanında ekibi mutsuz eden bir hadise yaşanır. Bahar, Hakan ile yaşadığı sıkıntılı durumlar yüzünden ekipten ayrılmak için dilekçe verir. Bu kararı Hakan’ı çok sinirlendirse de Bahar kararında nettir.