Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova yırttı ama Mucize Doktor ve Alev Alev için çok dişli rakipler geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova yırttı ama Mucize Doktor ve Alev Alev için çok dişli rakipler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları dizi yarışına yeni yapımların katılması ile birlikte, reyting elde etmek iyice zorlaşacak. Bu noktada en şanslı yapım olarak atv’de 3. sezonu devam eden Bir Zamanlar Çukurova gösteriliyor. Hem başarılı oyunculuk performansları hem de hikayesinin iyice derinleşmesi ile birlikte, akıcı bölümleriyle Bir Zamanlar Çukurova elde ettiği yüksek reytinglerle Perşembe akşamlarının zirvesinde yer alıyor.

Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar karakterinin ayrılması ile birlikte diziye olan ilginin düşebileceğine yönelik bazı beklentiler vardı. Ancak bunların gerçekleşmeyeceği de kısa bir süre içinde ortaya çıktı. Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri yeni bir yola girdi. İşte bu yolda da izleyici onu takip etmeyi çok isteyecektir.

Hünkar Yaman’ın boşluğunu Züleyha Yaman dolduracak… Fakir bir kadından hanım ağalığa doğru ilerleyen Züleyha, bu rolünü de çok sevdi… Dizide artık Yılmaz’a Züleyha’dan hiçbir umut da yok… Yamanları güçlendirmek için kolları sıvayan Züleyha, Yılmaz’a da restini çekecek. Dizi böyle etkili bölümlerle devam ettikçe reytinginin düşmesini beklemek hata olacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova yırttı ama Mucize Doktor ve Alev Alev için çok dişli rakipler geliyor! 10

Mucize Doktor dizisinde ise senaristler geri vites yaptı. Ali Vefa karakterinin normalleşmeye başladığı imajını uzun süredir hisseden izleyiciler için ters köşe sahneler geliyor. Gelecek haftadan itibaren Ali Vefa, otizmli birisi olduğunu daha çok hatırlatacak sahnelerle izleyicileri ekran başında gözyaşına dökecek. Mucize Doktor’un 7’li reytinglerde sıkışıp kalması bu senaryo adımı ile değişecek mi, bu da merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova yırttı ama Mucize Doktor ve Alev Alev için çok dişli rakipler geliyor! 11

Alev Alev dizisi ise Show TV’ye ilaç gibi geldi. Demet Evgar’ın müthiş performansı, hikayenin de etkileyici olması ve güçlü kadın karakterlerinin de izleyicileri cezbetmesi ile 5-6 arası reytingler alan Alev Alev konumunu koruyacaktır. Ancak 2 yeni rakip daha geliyor.

TRT1’in 4. sezonunda yoluna devam eden Kalk Gidelim dizisini Perşembe rekabetine sokmasından sonra dizi düşüş sergiledi. Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri devam eden dizinin düşen reytingleri ile çok büyük bir rakip olmadığını söyleyebiliriz.

İLK RAKİP SOL YANIM!

Bir Zamanlar Çukurova yırttı ama Mucize Doktor ve Alev Alev için çok dişli rakipler geliyor! 12

Bunlardan ilki Sol Yanım olacak… Star TV ekranında genç izleyicileri hedefleyen bir yapım olarak geliyor. 26 Kasım Perşembe akşamından itibaren de dizinin ilk bölümü yayınlanacak ve reytinglerde nasıl bir performans sergileyeceği de ortaya çıkacak… Dizinin genç oyuncu kadrosu dikkatleri çekiyor.

Görkemli prodüksiyonu ile çarpıcı öyküsü ile ezberleri bozmaya hazırlanan dizinin başrolünde Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli yer alıyor. ‘Sol Yanım’, tesadüflerin yol açtığı yepyeni başlangıçların hikayesinde seyirciyi, Serra ve Selim aşkı ile tanıştıracak.

İYİ AİLE BABASI

Bir Zamanlar Çukurova yırttı ama Mucize Doktor ve Alev Alev için çok dişli rakipler geliyor! 13

Bu kadar dram dizisinin arasına ise Kanal D, komedi tercihi yapmak isteyenler için büyük bir alternatif ortaya koyacak. 3 Aralık Perşembe gününden itibaren İyi Aile Babası dizisi izleyicilerle buluşacak.

Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’yu başrolde buluşturan dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu var ve ekranda farklı bir dizi arayanlar için alternatif olması bekleniyor.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; karısı ve çocuklarını çok seven fedakar baba Mehmet Ali, kliniği olan bir halk sağlığı hekimidir. Annesine de düşkün olan Mehmet Ali’nin en büyük derdi; anne ve karısının sık sık arasında kalmasıdır.

Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Kalk Gidelim, Alev Alev, Sol Yanım ve İyi Aile Babası… Toplam 6 dizi 3 Aralık Perşembe günü itibariyle müthiş bir reyting yarışına tutuşacak…