Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da ayrılık havası verilirken, bir ünlü 3. kez farklı karakterle diziye katıldı!

Arka Sokaklar’da ayrılık havası verilirken, bir ünlü 3. kez farklı karakterle diziye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle 15.sezonuyla buluşan Arka Sokaklar dizisinin başarılı performansı devam ediyor. İyi reytingler alan ve Cuma akşamlarına damga vuran yapımlardan olan dizide her bölüm aksiyonu bol sahneler, izleyicileri ekran başında tutmaya yetiyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizine haftalardır bir ayrılık yaşanabileceğine yönelik imalar yapılıyordu. Bir yanda Mesut komiserin içine düştüğü durum izleyicileri heyecanlandırdı ama karakter yoluna devam ediyor.

Diğer yanda ise sırtından bıçaklanan Oya Okar’ın canlandırdığı Selin’in durumu herkesi meraklandırıyor. Selin, diziden ayrılacak mı? İşte bu soru da sorulmaya devam ediyor. Ancak şu aşamada bir ayrılığın yaşanması beklenmiyor. Dizinin genel çizgisi içinde bu tür heyecanlar sıklıkla kullanılmaya devam ediyor.

Arka Sokaklar'da ayrılık havası verilirken, bir ünlü 3. kez farklı karakterle diziye katıldı! 3

Ayrıca Arka Sokaklar dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Geçmişinde mankenlik de yapan Barbaros Levent Seçkin, Arka Sokaklar’a Faruk karakteri ile katıldı. Yasa dışı işlerle uğraşan karakter, ekibe zor anlar yaşatacak.

Seçkin aslında ekibe yabancı bir isim değil. Daha önce de yine Arka Sokaklar’da mafyanın adamı Hasan ve çete lideri Harun karakteri ile yer almıştı.

Kötü adam karakterlerine güçlü bir hava katan oyuncu, Arka Sokaklar dizisinde 3. kez farklı bir rolde yerini almış olacak.