Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Kanal D, Fox TV, atv ve Show TV birer birer dizilerini kurban etti!

Star TV, Kanal D, Fox TV, atv ve Show TV birer birer dizilerini kurban etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayında başlayan kış sezonu ile birlikte reytingler daha da önem kazanmaya başladı. Dizi sektöründe ise üst üste gelen projeler sonrasında final haberleri üst üste gelmeye devam ediyor.

Dizilerini reytinge kurban veren kanallar hızlı kararlar alarak izleyicileri fazlası ile üzüyor. Kazara Aşk isimli dizisine final yaptıran Star TV, Ada Masalı’nı ise yayında tutmak için elinden gelen desteği sergiliyor.

Kanal D ise Baht Oyunu isimli dizisi için 17. bölümü final olarak duyurdu. Romantik komedi dizisi sosyal medyada o kadar büyük etkileşim elde etti ki, birçok dizinin başaramadığını gerçekleştirdi. Hem sosyal medya etkileşimi hem de Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel uyumunun güçlü etkisi bile diziyi kurtarmaya yetmedi.

Fox TV ise iki sürpriz karar ile dizi hayranlarını şoke etti. İlk olarak Uzak Şehrin Masalı dizisi için beşinci bölümde final yapılacağı ortaya çıktı. Ardından ise Son Yaz dizisinin 26. bölümde veda edeceği duyuruldu. Bu iki dizinin hayranları da sosyal medyada Fox TV yönetimine ciddi eleştiriler yöneltiyor.

atv ise İkimizin Sırrı isimli pazar akşamları yayınlanan dram yapımına veda kararı verdi. Onuncu bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak olan dizi, başarılı oyunculuk ve hikaye performansına rağmen ayakta kalamadı. Leyla Feray ve Aras Aydın ikilisi beğeni topladı ama bu durum ilginin artmasını sağlamadı.

En son final kararı ise Show TV’den geldi. İçimizden Biri isimli dizi yeni gününde de tutmadı. Önce pazar akşamları yayınlanan dizi daha sonra salı günü denendi. Ancak sonuç yine düşük reytingler olunca altıncı bölümde dizinin final yapmasına karar verildi. Özge Yağız ile Bora Akkaş uyumu ne yazık ki diziyi kurtarmaya yetmedi.

Üst üste verilen bu final kararları dizi hayranları büyük üzüntüye sevk etti. Tüm dizilerin ciddi bir hayran kitlesi bulunuyordu. Ancak kanallar reytingleri dikkate alıyor ve zarar etmek istemiyor. Zarar edeceği ortaya çıkan dizi için de final kararları hiç bekletilmeden alınıyor.