Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da gelen vuruyor, giden vuruyor ama hiç değişmiyor!

Arka Sokaklar’da gelen vuruyor, giden vuruyor ama hiç değişmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 15 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümleri ilgi görmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 568 bölüm yayınlanan dizinin reyting performansı da gayet iyi. 11 Aralık Cuma günü yayınlanacak 569. bölümden ilk fragman da yayınlandı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 569. bölümünde heyecan eksilmeyecek, aksiyonu bol sahneler geliyor… Arka Sokaklar 569. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, Başak’ı kaçıran Servan’ın peşine düşüyor! Başak’ı kaçıran Servan, başta Engin olmak üzere tüm ekibi peşinden sürüklemektir.

Başak için endişelenen Engin Servan’ı yakalamak için ant içer. Ekip, Başak’ı kurtarmak için tuzağın içine bile olsa girmekte kararlı. Mesut ise Selin’i öldürmeye çalışan adamı fena pataklıyor….

Mesut’un sorunları devam etmektedir. Rıza Baba Mesut’a bir uyarıda bulunur. Rıza Baba’nın “Senin bu halinle başkasını bırak, hiç kimseye bir faydan yok” sözleri Mesut’un içine oturuyor. Mesut karakterine bunca bölüm boyunca gelen vurdu, giden vurdu adeta… Ancak Mesut’un ne sorunları azaldı ne de dizideki önemi… Mesut yine sorunlarıyla dizide heyecanı artıran isim olacak.

Hakan ise tehlikeli bir durumun ortasında kalır. Dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz.