Ana sayfa Dizi Haberleri Babil final yaptıktan sonra Akrep dizisinin yayın tarihi netleşti! Seni Çok Bekledim tahmini tutmadı!

Babil final yaptıktan sonra Akrep dizisinin yayın tarihi netleşti! Seni Çok Bekledim tahmini tutmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Demet Akbağ ve Evrim Alasya’yı başrolde buluşturan yeni dizinin bir süredir fragmanları paylaşılıyordu. Akrep isimli yapımın yayın tarihi de belli oldu.

Star TV’den yapılan duyuruda dizinin 11 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü ile ekranda olacağı bildirildi. Aslında birçok izleyici Babil dizisinin final yapmasından sonra Cuma akşamlarının Seni Çok Bekledim için değerlendirileceğini düşünmüştü. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki diğer Star TV dizisinin de çekimleri devam ediyor.

Star TV’nin Akrep’i Cuma akşamına alması da Kırmızı Oda, Ramo, Payitaht Abdülhamid, Çocukluk, Arka Sokaklar isimli dizilerle yarışacağı anlamı taşıyor. Seni Çok Bekledim dizisinin hangi gün ekrana geleceği de çok önemli. Zira dizinin başarılı olması için çok iyi reytingler alan yapımların karşısına konulması sıkıntı da yaratabilir.

Akrep dizisinin 1.bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir “Akrep” dövüşü, seyirciyi farklı bir hikayenin içine sokacak.

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.