Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisi çok sert bir rekabete giriyor! Kırmızı Oda ve Ramo geçit verecek mi?

Çocukluk dizisi çok sert bir rekabete giriyor! Kırmızı Oda ve Ramo geçit verecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Çocukluk dizisinin 1. bölümünden 3. fragman yayınlandı. Kimsesizler adının değiştirilmesinden sonra senaryoda da bir düzenleme yapıldı mı, bilinmiyor. Ancak Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, hikayede bir değişim olmadığını dile getirmişti. İzleyiciler de merakla 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan ilk bölümü bekliyor.

Çocukluk dizisinin Cuma gibi çok farklı yapımların olduğu ve rekabetin de sert yaşandığı bir gün ortaya koyacağı performans da merakla bekleniyor. Aynı zamanda Payitaht Abdülhamid dizisi de TRT1 ekranında bu hafta dönüş yapacak. Yani 9 Ekim akşamı müthiş bir dizi mücadelesine daha tanıklık edeceğiz.

Bilindiği üzere Bay Yanlış dizisi bu yarıştan elendi… Babil dizisi çok zor durumda. Aynı zamanda Hercai de 3. sezonunda çok zor tutunuyor. tv8’in Kırmızı Oda dizisinin sergilediği müthiş çıkış, diğer yapımları fazlasıyla etkiledi. Ayrıca Show TV’nin Ramo dizisi de yeni gününde güzel işler başarıyor. 15. sezonunu sürdüren Arka Sokaklar da total grubunda oldukça güçlü pozisyonda.

Cuma rekabetine katılacak olan Çocukluk, böyle güçlü rakiplerle nasıl baş edecek bu da merak konusu… Fox TV, büyük beklentiler içinde bakalım bu beklentiler gerçekleşecek mi?

Çocukluk dizisinin fragmanları da sosyal medyada ilgi görmeye devam ediyor. İzleyiciler sabırsızlık ve heyecanla diziyi bekliyor. Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk’in başrolleri paylaştığını da hemen hatırlatalım.