Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’den sonra İlay Erkök yeniden romantik komedi dizilerine dönüyor!

Hercai’den sonra İlay Erkök yeniden romantik komedi dizilerine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İlay Erkök, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Farklı dizilerde farklı rollerle izlediğimiz oyuncu, Güneşi Beklerken, İnadına Aşk, Hayatımın Aşkı gibi romantik komedi yapımları ile tanındı.

En son Hercai isimli dizide Yaren karakterine hayat veren İlay Erkök, ayrıca İlk ve Son isimli Blu TV’nin dijital dizisinde de yer aldı. Gurur Aydoğan ile birlikte dizi projesi için buluşan İlay Erkök, yeni proje müjdesi vermiş oldu.

Dizi konusunda fazla detay yok ama dijital bir yapım olacağı biliniyor. Gurur Aydoğan, “Oynadığımız dizi ile alakalı bir gelişme var, onu bekliyoruz. İnternet dizisi. Onun dışında güzel bir festival filmimiz var” diye konuştu.

Hercai'den sonra İlay Erkök yeniden romantik komedi dizilerine dönüyor! 7

Dijital dizinin çok güzel bir iş olduğunu belirten Gurur Aydoğan, genç isimlerden oluşan bir kadro ile romantik komedi dizisi çektiklerini ifade etti.

En son güçlü bir dram dizisi olan Hercai’de çok başarılı bir iş çıkartan, yüksek bir duygu ile Yaren karakterinde çok iyi çıkış yapan İlay Erkök, yeni dönemde ise tekrar romantik komedi dizilerine dönüş yapmış olacak.