Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz’ın ayırımcılık eleştirisi!

Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz’ın ayırımcılık eleştirisi!

tarafından ker_def

Survivor yarışmasında şampiyon olan sunucu, oyuncu ve pilates eğitmeni Merve Oflaz, MAG Mart sayısına konuk oldu. Arka Sokaklar isimli Kanal D dizisinde 3 yıldır Bahar komiser karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu, kimseye muhtaç olmamanın kendisinin özgüvenini artırdığını ifade etti.

2008 yılında Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” yarışması ile ünlenen Survivor şampiyonu olarak geniş kitleler tarafından tanınan ve dizilerde oyunculuk yapmaya başlayan Merve Oflaz MAG Mart Kadınlar Günü özel dosyasına konuk oldu.

Özgür bir birey olduğunu ifade eden oyuncu, “Kadınların yaşadığı zorluklar arasında ciddiye alınmamak da yer alıyor” diyerek önemli bir detaya dikkatleri çekti.

Kendi sektöründe zorluk ya da ayrımcılık adı altında yaşanan sıkıntıların diğer sektörlere göre daha az olduğunu belirten Merve Oflaz, şunları söyledi: “Maalesef genel olarak kadınların yaşadığı zorluklar arasında yeterince ciddiye alınmamak, fırsat eşitliğine sahip olamamak, mobbing, iş ve özel yaşam dengesi ve duygusallık bahanesi var.”

Kendi ayaklarının üzerinde durabilmenin paha biçilemez bir duygu olduğunu belirten Oflaz, “Özgür bir bireyim. Bunun sonucunda her şeyimi kendim yapıyorum. Kimseye muhtaç olmamak özgüvenimi körüklüyor” dedi.