Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Hakan’ı Ozan Çobanoğlu ile Ezgi Sertel’in kıskandıran hali

Arka Sokaklar’ın Hakan’ı Ozan Çobanoğlu ile Ezgi Sertel’in kıskandıran hali

tarafından ker_def

Ezgi Sertel’in hayatını çok değiştiren gelişme! Ünlü sunucu Ezgi Sertel, şimdilerde TRT1 ekranında yer alıyor. Fazlası Zarar isimli programın sunucusu olan Sertel, hayatının ikizlerinin doğumundan sonra çok değiştiğini söyledi.

Arka Sokaklar dizisinde yaklaşık 5 yıldır Komiser Hakan karakteri ile yer alan Ozan Çobanoğlu ile 2016 yılında evlenen Ezgi Sertel, geçen yıl ikizleri Mert ve Tibet’i dünyaya getirdi.

Ünlü sunucu, doğumdan sonraki süreçte zorlandığını itiraf etti. Serter, “Doğumdan sonraki süreç benim için zor geçti. Hep evdeydik, annecim beni hiç yalnız bırakmadı. O anlamda güzel oldu. Çünkü anne-babasına sarılamayanlar var. Ben şanslıydım ailem ve eşim hep yanımdaydı” açıklamasında bulundu.

Çocukları ile vakit geçirirken her saniyeyi değerlendirmeye çalıştığını anlatan Sertel, ikiz annesi olmanın ise yorucu ama özel bir şey olduğunu da vurguladı.

Kendisini de en iyi ikiz annelerinin anlayacağını düşünen ünlü sunucu, eşi Ozan Çobanoğlu ile de çok iyi anlaşıyor. “Sevgili kocam Sevgililer Günümüz kutlu olsun” diyerek aşağıdaki pozu paylaşmıştı.

Arka Sokaklar'ın Hakan'ı Ozan Çobanoğlu ile Ezgi Sertel'in kıskandıran hali 2

Ünlü çift bebekleri ile mutluluk pozlarını instagram hesaplarından paylaşıyor. Hayranları da onların bu mutlu hallerine beğeni yağdırıp, birçok güzel mesaj paylaşıyor.

Kıskandıran çift, 21 Ocak’ta bebeklerinin birinci yaş gününü de büyük bir sevinçle kutlamıştı.